5

hvordan er man et godt skilsmissebarn

Pige 10 år

hej jeg er en pige på 10 år, jeg vil gerne have råd om hvordan man kan klare sig uden at se sin mor eller far i en uge jeg syntes det er svært.

 

Jeg er som i nok kan regne udskilsmissebarn og det kan godt være svært håber der er nogen der gidder hjælpe
 

hilsen pige 10 år

Indsendt af: Loui2005, Pige 11 år

Hej pige på 10 år.
Jeg syntaks at du skal snakke med både din mor og far om det du har skravet.
Og jeg syntes du rigtig sej at du skriver ind, for du er jo kun 10 år.
Menuen kender også en hvor personens forældre blev skilt og personen var meget ked af det, men idag har hun det godt, for nu skal personen ikke høre sin forældre skændes. Men jeg hved jo ikke om dine forældre skændes men, jeg over at det nok skal blive beder

Indsendt af: Miig, Pige 11 år

Er selv skilsmissebarn er lidt svært til at starte med, men man vender sig hurtigt til det.

Indsendt af: En pige på 11, Pige 11 år

Hej jeg er også skilsmisse barn og det hjælper lidt mig at skrive til min far hvis jeg er hos min mor eller omvendt feks. Om aften kan du skrive godnat eller hvis du bare lige pludselig savner en af dem kan du skrive til den du nu savner.

Håber du kunne bruge råddet mvh en pige der ville hjælpe dig.

Indsendt af: Pige, 13 år, Pige 15 år

Hejsa,
Nu ved jeg ikke hvor længe dine forældre har været skilt. Mine forældre er også skilt og har været det i 7-8 år tror jeg. Der er jo både gode og dårlige ting ved det. Jeg har blandt andet altid syntes det var fedt at have dobbelt af alt ting. Måske har din eller har også en kæreste som du kan skabe et tæt forhold til. Men hvis du savner din mor når du er ved din far og omvendt. Så prøv at huske på at du skal være i "nuet". Nyd den tid du er ved være din forældre.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hej jeg er selv skilsmisse barn og det kan være meget svært i starten. Jeg synes du skal snakke med dine forældre og fortælle dem hvordan du har det. Hvis du ikke kan det vil jeg anbefale at tale med en bedsteforælder. Håber du kan bruge mit råd.

Er dine forældre skilt? - Hvordan er det for dig?