16

Jeg er Mærkelig??

Pige år

Hej, jeg er en pige på 12 og jeg har nogle lidt andre interesser end de andre piger i mi klasse.

f.eks. kan jeg godt lide at lave mad og bage og det er noget jeg gør hele tiden faktisk laver jeg mad hver dag og bager op til 2 gange om ugen.

jeg synger også og er kreativ med at lave ler, male og tegne. de andre piger i min klasse kan ikke relatere til det.

 

de eneste interesser de har er tøj hår og makeup ikke for de jeg ikke interessere mig for det. det er bare ikke noget jeg er begyndt på endnu synes også det er lidt tidligt.

jeg har tre bedste venner i min klasse og ikke engang de kan relatere til mine interesser.

 

for ca. en uge siden sagde min veninde at de a andre piger i klassen synes at jeg er mærkelig på grund af mine interesser og det har gået mig på siden.

nu kunne jeg bare godt tænke min en ven som har de samme interesser som mig så jeg ikke føler mig mærkelig, dum, forkert osv når jeg er i skole.

Indsendt af: #mig, Pige 11 år

hej. jeg syns ikke at du er mærkelig. jeg kan også godt lide at lave mad og kreative ting. dine venner skal ikke få dig til at skifte interesser.

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hej jeg er en pige på 12 og jeg har det på smage mød som dig og jeg kan lide de samme ting

Indsendt af: Caro , Pige 10 år

Jeg synes du skal være som du er. Du er unik og lyder som en fantastisk pige.
Jeg nyder også at bage, lave mad og at tegne.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg synes slet ikke, at du virker mærkelig ;) Jeg synes, at det er super fedt, at du har dine gene interesser, så du skal ikke lade dine veninder styre hvad du går op i, og hvad du ikke gør. Jeg synes også, at det er tideligt, det med make up som 12-årig, og sådan var det også dengang jeg var 12. Jeg var også hende der ikke gik lige så meget op i tøj og make up som de andre, men sådan er man jo forskellige. Der er i hvert fald ikke noget der er mærkeligt.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

tja hvis jeg skal være ærlig er det ikke dig der er mærkelig, men dem!
Hvis de havde været normale så havde de ikke set et problem i dine interesser!
syntes det lyder spændende at bage, men har aldrig tid til det!
mit råd til dig er at være stolt af at være anderledes, for det er ikke sjovt at være ligesom alle andre

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej søde, forvirrede pige.
Ligesom de andre, synes jeg heller ikke, at du skal bekymre dig om det. Du er ikke mærkelig, dum, forkert osv. Alle mennesker er forskellige. Du har lov til at have dine egne interesser, og de andres interesser er ikke mere rigtige eller forkerte end dine. For, når det gælder ting som fx. interesser er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Jeg er også kreativt anlagt, og det er jeg glad for. Nyd, at I ikke er ens. Hvis alle var ens, ville alt være så kedeligt. Jeg tror, at dine interesser faktisk også vil give dig en fordel, når du bliver ældre.
Jeg vil give dig ret i, at det er en ung alder til at gå så meget op i tøj og makeup. Og det kan godt være, at de ikke kan acceptere dine interesser nu, men det er jeg 99,99% sikker på, at de kan/vil om et eller to år. Det er også noget, det kommer med alderen.
Jeg håber, at jeg var til hjælp.
Mvh. #1.

Indsendt af: Tun fisk salat , Pige 12 år

Hej?
Du lyder som en virkelig sød og hyggelig pige?
Jeg er også i din alder, og jeg kan også lide at lave de ting som du laver?
Hvis jeg var dig ville jeg prøve at få nogle venner, fra nogle af de andre klasser, på din årgang? De er måske meget søde, og de interessere sig måske også for madlavning og bagning, måske elsker de også ar være kreative☺️ Du kan måske også blive venner med nogle drenge fra din klasse? De gå helt sikkert ikke så meget op i mode og make up, som pigerne gør? Jeg ved ikke om det har hjulpet dig, men måske? Jeg har lyst til at give dig et knus? Jeg tror det er lige det du mangler?
?? Mig

Indsendt af: Emilie bb, Pige 13 år

Hej. ?jeg kender det godt selv men du er overhovedet ikke underlig tvært i mod, er det sejt du viser du har interesser for noget andet end dem. ???
Hvis du elsker dine interesser så skal du ikke lave om på det.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg kan godt lide hunde, tro mig de dominerende piger i klassen har gjort nar med det, men til sidst blev jeg træt af det og begyndte at ignorer det og så stoppede de med at lave sjov med det. Nu er jeg stolt af min interesse, nogle gange er det sejere at skille sig ud, det er ikke sjovt at være som alle andre. Man skal jo ikke lade vær med at lave noget fordi andre synes det er mærkeligt, det vigtigste er at du synes det er sjovt.

Indsendt af: Hjølle, Pige 14 år

Jeg har også helt andre interesser end pigerne fra min klasse. Faktisk har jeg fuldstændig de samme som dig. Elsker at lave mad og bage, være kreativ og så elsker jeg at synge og spille klaver
Jeg har kun 2 venner. De er de eneste der minder bare lidt om mig. Alle de andre går nemlig bare op i make up, parfume og tøj og sådan noget. Lige som dem i din klasse. De to venner jeg har har slet heller ikke samme interesse som mig. Jeg har det på samme måde som dig. Mangler også en ven med samme interesser.
Men uanset hvad så skal du holde fast i hvem du er og ha D du kan lide at lave. Jeg troede faktisk at jeg var unormal færdig jeg ikke gik op i make op og sådan. Det er rat at vide at man ikke er den eneste dler ikke gør.
Jeg er 14 år gammel

Indsendt af: Laura, Pige 12 år

Hej! Jeg ville da ELSKE at have en ven som dig! For mig er det nærmest hverdag, dog trods at jeg har mange forskellige venner, og at vi ligesom accepterer hinanden som dem vi er. Jeg interesserer mig meget for Musik, og det er ligesom det jeg bruger min fritid på. Jeg kan godt relatere til det du siger med Makeup og tøj, og at du synes det er lidt for tidligt. Sådan har jeg det også, også selvom der er rigtig mange der går op i det, men man må ligesom også acceptere at det er simpelthen den største interesse blandt piger. Jeg kan godt lide folk som går op i noget andet, har en anden stil, en anden mening, et menneske der ikke bliver påvirket af hvad alle andre har at sige (de siger for det meste det samme fordi der ikke er så mange der tør at stå ud) og som tør at stå fast i hvad man mener, som tør vise sin anderledes stil, og som ikke er bange for at høre anderledes musik eller have en anden interesse!

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Jeg syntes at du IKKE skal tage dig af at de siger at du er mærkelig. Der er INGEN der er ens, og det må de acceptere. Hvis pigerne holder dig udenfor pga du er "anderledes" , skal du snakke med dem.

Indsendt af: Freaken:-), Pige 15 år

Hej, du er slet ikke mærkelig!!! Du er unik, og det er sejt at skille sig ud. Der er sikkert også andre piger fra din klasse, som har nogen interesser som de ikke fortæller om. Jeg har også altid skilt mig ud, og det har jeg vendte mig til... Nu synes jeg faktisk at det er rart at jeg skiller mig ud, fordi jeg gider ikke at være ligsom alle andre, det er jo kedeligt!

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hej.
Jeg har det på næsten samme måde som dig det jeg synes du skulle gøre er at prøve at ignorere dem. Hvis det ikke virker så prøv at snak med din lære så kan det være hun kan snakke med pigerne om at det er godt og være anderledes eller snak med din mor eller din veninde.
I min klasse har vi noget der hedder klassens tid hvor hvis der er noget man vil sige til klassen kan man sige det der. Det synes jeg du skal gøre eller få du lære til at sige til klassen du er som du er.
Hilsen mig.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Du slet ikke mærkelig. Du faktisk helt normal. Det kan godt være du har andre interesser end de andre piger fra din klasse, men det betyder altså ikke du mærkelig sødeste. Der sikkert også nogle andre piger fra din klasse der har andre interesser. De står måske bare ikke ved dem, som dig. Det sejt af dig. Ikke stop dine interesser, okay?

Indsendt af: Den unormale, Pige 12 år

Jeg er også en pige på 12 og har de præcis samme interesser som dig dem i min klasse syntes ikke at jeg er mærkelig kun for sjov☺️ Men jeg har mange andre udfordringer/problemer i livet alle har noget som de har svært ved jeg har raspekt for dem der tør at skille sig ud, være sig selv og have sin egen mening men søde du er ikke mærkelig du er UNIK OG SEJ så vær ligeglad med hvad de siger og bare så du ved det dem der gør sådan noget er for det meste dem der har det svært

Forelsket i den samme - hvad gør man?