15

Er jeg ved at miste min bff? ;(

Pige 15 år

Hej alle sammen.

 

Jeg har en bedste veninde som jeg holder rigtig meget af og hun har det på samme måde, vi har været bedste veninde i cirka 10 år nu.

Problemet er bare at vi ikke rigtig kan se hinanden når vi har lyst til det, for vi bor langt fra hinanden, så det er lidt nederen self.

 

Hun er lige startet på efterskole, og det self også fedt for hende, men jeg synes bare vi har mistet lidt kontakten til hinanden her for tiden f.eks. når jeg sender hende en masse snaps eller en, Ignorere hun mig ved ikke at svare tilbage eller så noget, og når jeg sender en besked for at skrive lidt med hende på messenger, svare hun bare lidt iskold og det er lidt som om hun ikke rigtig gider at snakke med mig, ved at prøve at slutte samtalen hurtigt, og så er det også altid mig som skal starte med at kontakte hende, hun gør det aldrig ved mig ;(

 

Jeg føler mig helt alene når hun opfør sig sådan ;(

Jeg er en super følsom pige, så jeg ved ikke om jeg overregere lidt måske, men er det måske fordi hun ikke gider mig længere eller hvad tror i?

 

Fordi hun sagt at hun aldrig kunne finde på at finde en anden bedste veninde og jeg har self sagt det samme, men jeg ved ikke om man kan ombestemme sig ;(

 

;( Håber i kan hjælpe.

Indsendt af: bude, Pige 10 år

hej har du prøvet og ringe til hinde og forklare hinde det.

jeg er også lige flyttet skole jeg hved hvordan det føles ikke og have så mange venner.
måske kan du og så begynde og lege med nogle andre.
ellers kan du måske aftale en dag vor i kan være sammen.

håber at det kunne hjælpe dig.

Indsendt af: Anonymous, 11 år

Hej søde,kan godt høre at det er et problem har næsten været ude for det samme ikke være bange man kan sagtens have flere bedste veninder end en????Og vis hun ikke gider dig så læd vær med at kontakte hende du fortjener noget bedre????

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Kender det godt selv, jeg har også en god veninde, men efter 9 klasse har vi mistet kontakten. Selvom at vi har været vennner i 11 år, de sidste år har dog ikke været så gode, da vi begge har psykiske problemer. Men jeg føler heller ikke, at hun gider mig mere, vi havde nok også brug for, at der skete noget nyt. Vi har dog før haft det på samme måde, men efter nogle måneder talte vi sammen igen.
Jeg ved ikke om hun også bare har brug for en pause, hvor der bare lige sker noget andet, du kan måske spørger hende. Måske er det fordi at hun ikke har så meget tid, og fordi at der sker så meget nyt. Man kan aldrig vide, så se tiden lidt an.
Jeg håber at det går, forstår godt at du ikke vil miste hende.

Indsendt af: Thegirl, Pige 11 år

Jeg har også prøvet det med min bedsteveninde hun begyndte at lege rigtig meget sammen med andre men efter nogle måneder blev det hele godt igen
Jeg synes du skal prøve at ringe til hende og forklare hvordan du har det og spørge hvorfor det virker som om hun ikke vil være sammen med dig. Forstår godt du ikke vil miste hende????

Indsendt af: Jens3755, Pige 12 år

Det var ikke godt

Indsendt af: Rinna, Pige 14 år

Heeej!

Jeg kender den situation alt for godt! (Det der med at hun svarer iskold) Jeg synes DU skal prøve at ignorere hende. Jeg ved godt det er svært, men det hjalp for mig. Jeg gav min veninde lidt plads, og pludselig en dag var det hende der skrev til mig.

Så jeg vil råde dig til at give hende lidt plads. Skriver hun slet ikke til dig og bliver ved med at ignorere dig, så synes jeg du skal glemme hende. Så er hun ikke det vær!;)

Indsendt af: hunde elsker, Pige 13 år

Hej jeg hved hvordan du har det min storesøster er også på efterskole så jeg ser hende heler ikke så meget og min bff og jeg er også hved at glide fra hinanen men det jeg prøver at sige er at man vokser fra hinanen for det gør man og så er man bare venner

Indsendt af: x & y pigerne., Pige 14 år

Hej med dig ;)
Vi synes at du skal prøve at ringe til hende, og snakke med hende om det. Hvis hun stadig er lidt kold så prøv at give hende lidt tid.
Håber at i finder ud af det.????

Indsendt af: Sanne , Pige 18 år

Hej, jeg synes helt sikker at du skulle prøve at fortælle hende hvordan du har det, for det er ikke altid at folk de ser hvordan deres opførsel kan tolkes.
Min veninde fortælte mig og mine to andre veninder at hun følte at vi ikke gad at være sammen med hende og at det altid var hende der skulle tage intiativ, og vi var alle sammen meget overraskede da vi elsker at være sammen med hende, og ikke havde lagt mærke til at det næsten kun var hende der spurgte om vi skulle lave en aftale. Efter at hun fortalte os det har vi andre været bedre til også at tage intiativ, og vise at det ikke er med vilje når det virker som om at vi er ligeglade med hende.
Jeg ved godt at det kan være meget grænseoverskridende at give "kritik" til ens venner. men de tager det ofte bedre end man lige går og tror ;)
Hvis det ikke hjælper så synes jeg, ligesom andre også har skrevet, at du skulle prøve at give hende noget tid, hvor du ikke skriver til hende, og se om hun så reagerer på det.

Indsendt af: Anonymous, 11 år

Jeg tror bare at din veninde har meget at se til lige nu !
Jeg mener når hun er kommet på efterskole har man nok ikke så meget tid ! Så jeg syntes bare at du skal finde nogle andre venner og når hun kommer hjem kan I jo snakke med hinanden igen !.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Jeg tror at du skal prøve at skrive til hende om hun ignorerer dig og spørge om i skal ses på et tidspunkt

Indsendt af: Smiley, Pige 11 år

Jeg tror bare at i måske kan finde en dag hvor i kan være sammen og så bare nyde det.????

Indsendt af: Den loyale, Dreng 17 år

Hey
Jeg kn godt forstå du er ked af at din veninde ikke svarer dig mere, måske skulle du give hende lidt tid, som du selv sagde er hun startet på efterskole og hun har nok mødt en masse mennesker. Du bør også møde nogle nye mennesker, som du kan blive venner med. Det vigtigste er bare at i begge ved at i er bedsteveninder, du kunne også prøve på at spørge hende hvornår hun er tilbage evt. i en ferie eller en weekend
Håber mine råd hjalp dig

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Her er hvad mit råd er hvis hun ikke ringer eller noget så prøv at holde en pause så kan det være at hun skriver eller ringer for jeg har også selv prøvet hvor jeg også bare har ringet og skrevet men min vindende ikke har svaret så holdt jeg en pause med at skrive og ringe og til sidst ringede hun og skrev til mig så her mit råd i gen prøv at holde en pause så ringer eller skiver hun måske

Indsendt af: efterskoleeleven, Pige 14 år

det er sjovt for mig og min bff er i præcist samme situration lige nu der er det bare mig som er begyndt på efterskole det med at hun ik svarer på dine beskeder kan være fordi at hun slet ikke har tid der er jo så meget nyt men prøv at finde ud af hvilke weekender hun tager hjem og så se om i kan få en aftale så kan det jo være at hun helt kommet til at tænke på hvor sjovt i havde det sammen engang

Forelsket i den samme - hvad gør man?