8

Det er ikke sjovt!

Pige 13 år

Hej

 

Jeg er en pige på 13 år der går i en mega sød klasse og jeg har en rigtig god veninde, men hun siger ting til mig så jeg bliver ked af det.

 

Hvis vi fx har time og jeg sidder og spiser kan hun finde på at sige, hov hov vi skal ikke spise i nu, du burdte kunne vente så fed som du er!

Jeg forstår ikke hvorfor hun siger sådan. Det kan godt være at jeg vejer lidt mer end normalt og så er jeg også en af det tykkeste i klassen. Men hun behøver ikke minde mig om det hele tiden.

 

Det er altid det sammen hun siger, at jeg er tyk. Jeg ville også gerne tape mig men vid ikke hvordan.

Hun siger også at jeg snart skal på kur og hvis vi fx er i svømmehallen sammen så tager hun fat i mine deller, det er ikke sjovt .

 

Hvad skal jeg sige og gøre. Hvordan for jeg hende til at stoppe.

Indsendt af: Hjælperen, Pige 13 år

Jeg kan godt forstå at du er ked af det! Men er hun det vær som en veninde? Hvis du stadig synes at hun er det så sig det til en voksen. (Det skal du gøre lige meget hvad.)
Jeg har selv prøvet noget i samme stil. Personerne der havde sagt det har virkelig fortrudt det. Det var noget med at jeg virkelig var tynd og jeg er blevet hjulpet! Men det er ikke mig det handler om.. det er dig!
Så mit råd er: Sig det!
Hilsen Hjælperen!

Indsendt af: Proplemløseren, Pige 13 år

Kære Pige
Lad mig sige det lige ud: Fuck hende. For det første:
1. Man behandler ikke sine veninder sådan
2. Hun skal elske dig som dig.
Det kan være svært hvis i har været venner i lang tid, men man skal ikke kalde sine veninder tykke, selvom man er det. Der er intet galt medat man har lidt fedt. Jeg har en veninde der er overvægtigt, som jeg elsker. Hun har tabt sig ret meget, men er stadig ikke færdig. Imens hun var mere overvægtig havde hun 7 kæreste på 2 år. Det er lige meget om du er tyk. Din veninde fortherner dig ikke.

Indsendt af: Anonymous, 15 år

Kære pige.
Du bør ikke lytte til hende, du skal ikke tabe dig bare fordi du føler dig presset. Du skal tabe dig vis du har lyst. Du skal for gudskyld ikke stoppe med at spise du skal måske finde en sund diæt, prøv at lade være med at spise for meget usundt som fx. Slik, kage, fast food sodavand. Heller ikke ligt. Der er ingen smut vej. Du bør også sige til din veninde at hun skal holde sin mund.
God nat hilsen sb

Indsendt af: Just_a_guy, Dreng 15 år

Okay hør her!
Selvfølgelig siger hun det for sjov. Ingen tvivl her omkring. Men det lyder ikke som om du kan høre på hende om det er for sjov eller ej. Måske udrykker hun det ikke godt nok?
Jeg synes ikke du skal droppe hende som veninde. Du skal face-to-face - alene - fortælle hende, at det faktisk gør noget ved dig, at hun fortæller dig de ting, som hun gør.
Men lad vær med bare at skid på hende og find en anden! Tænk på de stunder I har sammen, når hun ikke gør sådan. "Everybody deserves a second chance!"

Indsendt af: -A, 13 år

Det der, det er falske mennesker. Lad være med at være sammen med hende, find dig en anden veninde. Der er en masse andre end hende. Veninder siger ikke sådan nogle ting hvis de ved at du bliver ked af det. "Jeg vil kun have brødre, Fuck at have en falsk ven - gilli" Og ved du hvad? Du skal ikke tabe dig, bare for at få hende til at stoppe. Lad ikke andre bestemme over dit liv.

Indsendt af: Hjælper, Pige 15 år

Hej med dig :-)
Jeg syntes det er så sejt at du skriver ind! Her i teenagealderen kan der godt være nogle trælse ting. Hvis du virkelig føler at du er glad for din veninde, og hun er det værd, så syntes jeg at du skal tage en snak med hende omkring at det faktisk gør dig ked af det! Eller kan du eventuelt invitere hende hjem til en kop kakao og så kan i få en snak om det med dine forældre. Men for mig lyder det ikke som om hun er en god veninde. Og angående vægten. Ja selvfølgelig føler du dig tyk når hun kalder dig det, eller hvis du bilder dig det ind. Jeg kan huske da jeg var omkring tolv troede jeg at jeg var tyk og gemte mig i løst tøj, selvom jeg var slank, og det var fordi jeg var blevet mobbet. Men hvis du virkelig gerne vil tabe dig, så skal du gøre det for din egen skyld! Hvis jeg skal komme med de bedste råd omkring at tabe sig/blive sundere. Så vil jeg sige at hvis du ikke går til en sportsgren i forvejen, så syntes jeg at du skal starte til en. Det ville måske også få dig til at se nogle nye piger? Og så fra og til skole. Med mad så tænker jeg at du eventuelt kunne tage en snak med sundhedsplejersken? Hun kan også altid finde ud af om hvorvidt du vejer for meget eller for lidt. Hun kan samtidig snakke med dig om dine problemer. Tænker at det måske ville være en god ide at få en snak med hende? Håber du kunne bruge mit råd? Og er sikker på det hele nok skal gå. Knus fra mig :-)

Indsendt af: thatgirl58642, Pige 13 år

Fuck hende find en som elsker og acceptere dig som du er. Hun er ikke det værd hvis hun siger sådan du lyder sød og du fortjener helt sikkert bedre end sådan en veninde. Har selv prøvet det og nu har jeg meget få veninder tilbage fordi har skåret de fleste fra.
Mit råd er: Find en anden og sig det.

Hilsen
En hjælper

Indsendt af: Fie, Pige 15 år

[q="2"]Kære Pige
Lad mig sige det lige ud: Fuck hende. For det første:
1. Man behandler ikke sine veninder sådan
2. Hun skal elske dig som dig.
Det kan være svært hvis i har været venner i lang tid, men man skal ikke kalde sine veninder tykke, selvom man er det. Der er intet galt medat man har lidt fedt. Jeg har en veninde der er overvægtigt, som jeg elsker. Hun har tabt sig ret meget, men er stadig ikke færdig. Imens hun var mere overvægtig havde hun 7 kæreste på 2 år. Det er lige meget om du er tyk. Din veninde fortherner dig ikke.[/q]

Tal pænt

Forelsket i den samme - hvad gør man?