5

jeg er usikker

Pige 10 år

jeg er lidt usikker på mig selv

 

vi legede voice junior i skolen og da jeg sang grinte de alle sammen og jeg elsker at synge og havde tænkt mig at stille op til voice junior næster år men nu er jeg usikker på om jeg er god nok

 

please giv mig et råd

Indsendt af: Anonym

Hej?
Jeg elsker også selv og synge kan forstå dig men folk der gør sådan noget plejer også selv at være usikre. Så jeg syntes at du skal tage det roligt du er sikkert en fantastisk god sanger så sådan noget skal du ikke tage dig af.
Jeg har prøvet at synge på scener til koncerter og sådan noget men en anden ting der hænger med til at have et talent det er jalousi fra andre mennesker
Så søde ven tag ikke af det gå bare ud og fyr den af på den scene håber du stiller op ?
Kh. A.c.i.r / En pige

Indsendt af: den ærlige

hvis folk griner af dig og du føler dig usikker, burde du så ikke bare øve dig noget mere??? øve øve øve så skal de nok stoppe og du bliver ikke til grin på scenen ;)

Indsendt af: Drengen der ble...

De er sikkert bare jeallu (staves) på din snag og griner for at føle sig bedre, tro mig som en dreng der har oplevelser med drillerier og mobning (jeg blev mobbet jeg mobbede ikke) så kan jeg kun sige andet er dem der er noget galt med og ikke dig.
Stay strong, and bielive, cuz, what dos'nt kill you, makes you stronger...
:)

Indsendt af: Anonymous

Hej
Jeg elsker også selv at synge ( men jeg er ikke særlig god til det) men tro på dig selv, følg dine drømme, og hvis det er det du vil, så er det, det du skal, følg dine drømme, jeg tror på at kan. Dem i din klasse er bare nogle idiotter at de ikke kan høre hvordan du synger( og det kan jeg sige uden at have hørt dig) fordi hvis du bare har viljen, så er du allerede kommet en lang vej, tag selvtilliden på og meld dig til voice junior, vind det... Jeg tror på dig..
Held og lykke.

Indsendt af: Anonymous

måske er du bare ikke så god til at synge. Man kan jo ikke ha' alt.