17

Jeg er youtuber men bliver drillet

Pige 13 år

Hej jeg er en pige på 13 år og jeg er youtuber!

 

Jeg elsker min kanal over alt på jorden og har endelig fundet min passion, men det har også sin pris alle på mit valghold ( ca 20 stk ) driller mig med min kanal og spørger om autograf osv ( ment som drilleri ved jeg)

 

Da jeg er en meget følsom pige og har kæmpet hårdt mod mobing både i min tidligere klasse og på min kanal ( det på min kanal er godt nok stoppet)

 

men jeg har overvejet meget om jeg skal stoppe min kanal men jeg er også så glad for min kanal hilsen - K1

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Når de driller dig skal du bare sige: jeg er ligeglad med om min kanal er god og en dag kommer jeg nok med i splay hvis i ved hvad det er! Bare et forslag fra mig. Er godt nok kun 11 år men har selv prøvet at blive drillet før så kender følelsen?

Indsendt af: Madii, Dreng 11 år

Hej jeg ville sige at du skulle lade være med at tænke på det for du er jo selv glad for den kanal så du skal ikke tænke på hvad andre tænker om din kanal.
Håber det her råd hjælper
Hilsen drengen

Indsendt af: Donnu, Dreng 14 år

Hvis du er bange for at blive drillet og kritiseret, er YouTube nok ikke noget du skal.

Jeg synes personligt også at du er for ung til at lægge dig selv ud på nettet.

Indsendt af: Pige13, Pige 14 år

Hvis hun har lyst til at lave youtube skal hun gøre det!! Så enkelt er det. Ingen hate bare min mening

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

hvis du virkelig brænder for det, skal du bare ignorere de andre, og gøre hvad du vil.
det kan godt være svært, men prøv ikke at tænke så meget på det.
hver ligeglad !
hilsen pigen :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

hej der vil altid være nogen fra internettet der vil drille/mobbe, og så er det, der hvor du skal sige til dig selv, at du er ligeglad med dem og dem der driller dig er bare misundelige. tænk på de positive kommentere og hvem der støtter din Yoube kanal

Indsendt af: Catsif, Pige 14 år

Hej 13 årige pige
Jeg synes ikke du skal lade andre bestemme over dig. Jeg vil også helt vildt gerne lave en youtube canal, men tør ikke. Så jeg synes det er pisse sejt at du laver en, fordi du som sagt er blevet mobbet. Det kræver så meget mod og jeg synes du er pisse sej. Så bare gør hvad har lyst til, fordi det er der ikke nogen der stoppe dig i<3

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Når de driller dig skal du bare sige: Jeg er da ligeglad med om i kan lide min kanal og en dag kommer jeg nok med i splay hvis i ved hvad det er! Er også kun 11 år men har selv prøvet at blive drillet før så kender følelsen. PS har også selv en youtube kanal og har det helt på samme måde<3

Indsendt af: Nille pigen, Pige 15 år

ik lyt.
du skal nok vinde over dem en dag det lover jeg dig!!!! Bare det at du bliver ved og ikke giver op viser så fucking meget om dig. du er både stærk og skide modig!!

Indsendt af: Miiig, Pige 13 år

Hej pige på 13:-) Jeg forstår godt at det kan være hårdt når der er nogle der er sådan. Jeg har faktisk selv været ude for det samme, for jeg er nemlig selv YouTuber. Du skal da ikke stoppe din kanal, hvis det er noget du er glad for. Jeg syntes også bare at hvis de spørger om de må få en autograf, så skal du bare sige sådan "Ja selvfølgelig" og så sige at du skal bruge et papir og en blyant, og så skriver du da bare en autograf til dem. Jeg kan ikke se hvorfor de skal drille dig med din interesse. Jeg håber at du kan bruge rådet :-)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

Hey du. Det er helt cool at have en youtube-kanal. Jeg har selv en på 87 subs! De fleste fra min klasse vil gerne være med i mine videoer, så jeg forstår ikke helt hvorfor de driller dig med det?. Sig til dem at selvfølgelig må de gerne få en autograf min så får de også kun den ene, og så må de passe på den... Jeg er selv 12 så det er lidt svært for mig at sætte mig ind i situationen, men prøver gerne?. Husk på at det er dine videoer og ikke deres. Det er din hobby og ikke deres. Så ignorer dem. De har selv en hobby. Gad vide hvordan de ville have det hvis de blev drillet med at de godt kunne lide fx. Fodbold eller håndbold. Håber jeg kunne hjælpe?.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

Jeg er selv Youtube og jeg synes at du skal blive ved

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Hey det er faktisk bare sejt at have en youtube kanal dude? Tænk hvis du nu blev mega famous?

Indsendt af: Lillian , Pige 13 år

Du kan bare ignore dem og fortsætte din kanal

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

bare lad som om du sletter din youtube kanal, men du laver bare navnet om og de finder den aldrig.
easy peasy

Indsendt af: Anonymous1234789, Pige 14 år

Hej
Præv at tænk på det på denne måde:

Hvis du havde en chokoladekage og syntes at den smager guddommeligt, og dem du skal dele den med synes at den smager virkelig dårligt - Hvad ville du så gøre? Ville du lade være med at spise den?

Håber at det måske kun e hjælpe dig lidt på vej :-) Følg din mavefornemmelse

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg er også (begynder) youtuber og mine klassekammerater driller også altid mig med det, men du skal selfølgelig blive ved med det hvis du godt kan lide det, fordi at en dag kan det være at du bliver en rigtig stor youtube og så for du fans og så ville du blive glad for at du ikke var stoppet

Hvor afhængig er du af din telefon?