10

Jeg får hår

Ønsker ikke at svare 12 år

Hej

 

jeg er lige blevet 12 år jeg er lige begyndt at få hår på tissemanden

jeg syntes det er meget akavet og klamt

jeg hved ikke hvad jeg skal gøre

jeg går ikke k bad i skolen fordi jeg er den eneste i min klasse med hår.

 

Jeg har ikke sagt det til mine forældre

fordi jeg ikke føgler at jeg er så tætte med dem

 

plz hjælp mig!!

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

hej dreng på 12 år
jeg fik også hår ved tissekronen i en tidlig alder
i starten var det akaved at være den eneste
jeg vidste heller ikke helt vad der skete
men det hjalp at snakke med nogen om det
sig det til en ven eller en anden du føler dig tryg ved
da jeg fortalte blev de bare mega misundelige og det hjalp lidt

Indsendt af: Den lille dreng..., Dreng 15 år

Hej dreng på 12

Jeg tænker at det er meget normalt, og det slet ikke er noget at skamme sig over. Måske skulle du snakke med dine forældre, om det så de eventuelt kunne hjælpe ved at skrive til din lærer eller lignende med du ikke er så glad for at gå i bad i idræt. Du kan sige til dine forældre at de ikke skal sige, hvorfor til din lærer, men bare at du helst vil slippe for badet i idræt for en periode.

Håber du kunne bruge mit svar!

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej med dig dreng på 12 år.
Er dog ikke en dreng så kan nok ikke helt forstå det på samme måde som i drenge kan men måske kan jeg hjælpe eller bare give et råd hvem ved?

Jeg er en pige på 15 år og var også en af dem var hurtigt fremme i skoene end andre i min klasse. Jeg havde det meget stramt med at skulle have stramt tøj på da jeg havde udviklet bryster og de andre ikke havde. Jeg ville i en lang periode ikke vise mig foran drenge i badetøj. Jeg fortryder at jeg skammede mig så meget over det fordi vi alle kommer igennem det i vores liv!!
Tror der er mange som går med de samme tanker i hovedet som dig! Jeg var ikke selv særlig tæt med min mor men en dag sagde jeg det bare lige ud og vi skrev til min lærer hvor at hun tog en snak med alle os piger sammen og det viste sig at der var mange som havde det som mig ahah. Men tænk fuck det og bare gør det de andre kommer også igennem det på et tidspunkt hehe.

Wow det blev langt men håber du kan bruge min hjælp hehe fortsæt god dag/ nat :)

Indsendt af: Drengen på 16, Dreng 16 år

Hej dreng på 12. Jeg har selv haft det på samme måde som dig. Det jeg gjorde var at snakke med mine forældre om det og så snakket de med min lære om det, og det endte med at jeg fik lov til at gå i bad 10/15 min før de andre. Det var en god løsning for mig.

Hilsen en dreng på 16

Indsendt af: Anonymous, Dreng 17 år

Hejsa, jeg synes bare du skal tage det roligt. Jeg tror ikke der er nogen der tænker dårligt om dig. Jeg kan huske en dreng jeg gik i klasse med, og han fik hår meget tidligere end os andre, og det ændrede ikke vores syn på ham. Han var stadig en fin fyr. Da jeg selv fik hår der nede så tænkte jeg ikke så meget over det. Det handler blot om at kunne hvile i sig selv og ikke være bange for hvad andre tænker. Ligesom mig selv og ham jeg engang gik i klasse med.

Indsendt af: Den lille pige, Pige 12 år

Kære dreng det er normalt at få hår i din alder, og du skal bare sige det til dine forældre da de vil støtte dig op i alt ting og måske hjælpe dig på vej.

Indsendt af: Ham der fra Kal..., Dreng 13 år

Hej dreng på 12.
Jeg fik også hår, lang tid før de andre. Mange synes at det er klamt, unormalt eller akavet men de får det også. Du vokser bare hurtigere end dem eller du er ældre. Det er noget alle får og kan ikke undgå. Du kan jo også vente til at de får hår, så du ikke er den eneste.

Indsendt af: Hjælper011, Pige 13 år

Det er normalt at få hår på ens kønsdele, du vil ogs opleve at få hår under armene. Både drenge og piger får hår på kroppen. Hvis ikke man kan lide det, kan man vælge at barbere sig? Men det er helt op til en selv. Personligt barbere jeg mig under armene, på benene og tissekonen. Det er helt op til en selv, bare man er tryg og føler sig tilpas i ens krop. Håber du kunne bruge rådet, ihvertfald er det dit valg om du vil barbere dig eller ej

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Det er helt normalt, alle drenge kommer til at gå igennem det, bare rolig det er normal. Du er måske bare en af de første i klassen og det er ikke noget galt i, der går sikkert ikke lang tid før de andre drenge også har hår dernede, også kommer det store valg om man skal barbere sig eller ej, men det er eget valg, jeg barbere personligt kun dernede og ikke andet.

Indsendt af: Dreng15, Dreng 15 år

Hej dreng på 12. Da jeg var 11, begyndte jeg også at få stille og roligt hår. Det er normalt, og inden længe vil dine klassekammerater også få det.


Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.


CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Hvordan har du det med din krop?