12

Følelser for en ven

år

Hej

Jeg har kendt den her dreng i ca. Et år nu, og lige fra start af klingede vi super godt sammen og han er det bedste der er sket for mig uden tvivl,

mit problem er så at jeg ikke ved om jeg har følelser for ham eller jeg bare er så glad for at vi er venner, plus det er to uger siden han slå op med sin kæreste.

Jeg kan så ikke finde ud af om man kan få følelser på venne måden, for jeg vil på ingen måde ødelægge de vi har som venner.

Indsendt af: Anonym

Hej med dig. (Det her vil nok ikke hjælpe dig, men nu ved du da, at der er flere som dig :) ). Jeg har det på helt samme måde. Det er så frygteligt ik? Ved selv, ikke hvad jeg skal gøre... Håber at det hjælper at vide, at der er flere ligesom dig :)

Indsendt af: Caroline

Hej, jeg har de præcist samme følelser for min bedste ven Patrick, og da vi er så nære venner og faktisk deler ALT sammen, er jeg bange for at det kan ødelægge vores venskab hvis jeg spørger. Men jeg har også tænkt på at hvis mine følelser bliver ved på den måde i en længere periode, vil jeg finde ud af om han er interesseret i mig på samme måde, og hvis han er er det jo kun godt. P.S 1.Vi har faktisk været venner i over 10 år (er 12). 2. Vi har sjovt nok været kærester før i 2. klasse....

Indsendt af: anna

[q="1"]Hej med dig. (Det her vil nok ikke hjælpe dig, men nu ved du da, at der er flere som dig :) ). Jeg har det på helt samme måde. Det er så frygteligt ik? Ved selv, ikke hvad jeg skal gøre... Håber at det hjælper at vide, at der er flere ligesom dig :)[/q]

Hej det rart at få at vide der er flere! Det er altid rart at vide man ikke er alene<3 men det er fordi jeg jo slet ikke om jeg kan li ham...eller om jeg måske er mere forelsket i det venskab vi har? Hvis det giver mening??

Indsendt af: Anonym

Hej. Jeg forstor godt dine bekymringer for om det er et godt tidspunkt at spøge om kærester. Det er helt forståeligt at du frygter for det venskab som i har bygget op. Men det jeg synes du skal gøre er at vente på nogle signaler som han sender til dig. Fordi der venne signaler og kæreste signaler. Du må selv vide hvad du mener er hvad. Alt ialt vent og se

Indsendt af: PigenMedEnBedsteVen

Hejsa søde. Jeg er selv en pige, der har en bedste ven, som ja er en dreng. Jeg er ligeså glad for ham som du er for din bedste ven. Og jeg forstår hvordan du har det, altså jeg har haft det svært ved om jeg har føleser for ham eller ej. Nogen gange er det som om jeg er vild med ham, andre gange er det bare som vennemåden, og jeg er ved at blive træt af at jeg har det sådan, men jeg ville aldrig blive kærester med ham, for han flytter langt væk om ikke særlig langt tid, men prøv at ligge om aften og tænk meget godt over om du måske har føleser for ham, og prøv at se dig og ham for dig som kærester og se hvordan det ser ud, for det hjalp på mig :) Kh. Mig :3

Indsendt af: Held og lykke

Hej

Jeg kender ikke til din situation, men jeg har tænkt lidt over det, og jeg tror at jeg har noget at sige, du måske kan bruge. Umiddelbart lyder det som om at du bare nyder hans selskab, og fordi han er en dreng, tænker du, at du føler noget mere, ja at du nærmest burde føle noget mere, og det får dig til at tvivle på om du egentlig gør det? Mit råd til dig er noget så simpelt som bare at vente. Se om du føler mere end at han er sød og rar, noget du ikke føler/har følt for en af dine andre eller tidligere venner. Har du eventuelt været forelsket før? Jeg har personligt aldrig oplevet følelsen af at være forelsket, men jeg har fået fortalt, at man ikke er i tvivl når man er det. Sammenlign med en tidligere forelskelse (hvis du har oplevet det), og se om du føler det samme. Sommerfugle i maven osv. Hvis du så er forelsket, skal du, som en anden allerede har nævnt, lede efter tegn der viser, at han føler det samme. Så må du selvfølgelig bruge din bedste dømmekraft til at finde de omtalte signaler/tegn, og synes du der er noget eller kan du simpelthen ikke vente længere, og er du villig til at tage chancen, spørger du ham om han kan lide dig på "kæreste måden" (eller hvad man nu siger). Siger han nej, kan i enten fortsætte med at være venner, eller også kan i ikke. I det mindste ærgrer du dig ikke 10 år efter over, at du ikke spurgte ham, og undrer dig over, om han mon var den eneste ene. Viser det sig at du slet ikke er forelsket i ham, forbliver i vel bare gode venner :). Håber det hjalp lidt, det var i hvert fald mit bedste bud på en løsning til dit problem.

Mvh
En dreng på 15

Indsendt af: Anonym

jeg synes du skal spørge ham om han seriøst kan lide dig og tag det der fra du skal bare ta det roligt og spørg en veninde om du kan lide ham og så finder i ud af det det hele skal nok gå få hans nummer søde tag det roligt hilsen en ven

Indsendt af: Anonym

hej med dig! :-)
hvis du har følelser for ham så bare sig det! ved godt det kan være MEGA svært, men der er ikke andet at gøre. hvis han siger nej... så er der ikke andet at gøre end bare at være venner... ja, så er det jo bare godt :-) ved godt det er svært :-( men det er det jeg tænker... Håber du kunne bruge det ;-)

Indsendt af: Anonym

Hvis jeg var dig ville jeg vente til det er måske 1-3 måneder og så angribe

Indsendt af: cille1234

Sig det til ham så siger han måske det du føler eller også siger han at han ikke har følelser for dig men vil gerne forblive venner ?

Indsendt af: L.K.M

Hej.
Jeg kan rigtig godt forstå dig, og det sted du er i ( har selv været der?)
Men ja, man kan godt få følelser for ens ven, også selvom man ikke har lyst til det, jeg kan godt se at hvis det har " klinget" godt imellem jer så kan man da godt selv komme lidt i tvivl?...
Men jeg kender dig jo ikke?
Men jeg vil bare sige at:" Hvis du har det på den måde (hvis han er som en bror for dig) så lad det bare være som det er, eller så mærk dine mavefornemmelser.. Hvis du gør det, så kommer du langt?.
Håber jeg kunne hjælpe dig✌?.
Knus L.K.M

Indsendt af: C.V.P

davs du:)
du skriver at han er det bedste der er sket for dig, men du kan ikke finde ud af om det bare er på venne måden eller kæreste måden.
vent lidt og find ud af hvad du føler, hvis du går forbi ham eller lytter til hans stemme, og sommerfuglene begynder at baske som en vild, så gå langsomt frem og se om han kan lide dig og om det er ægte følelser hos dig selv.
så'n kan i udforske jeres forhold, måske udvikler der sig noget mere under jeres samtaler end det, det bare plejer at være?
KH, C.V.P

Forelsket i den samme - hvad gør man?