11

Jeg føler mig ensom

år

jeg har et rigtig stort problem, jeg føler mig virkelig ensom!

Jeg har kun en ven som jeg kan være sammen med, og hun kan jo ikke være der vær dag så de dage hun ikke er der græder jeg så meget at jeg må blive hjemme.

Jeg har det virkelig dårligt med det, jeg har ondt maven og jeg er begyndt at bide negle igen. Jeg har det som om der er en stor klump i min mave og føler jeg skal bare kaste op vær gang jeg tænker på det:(

der er mange andre i min klasse der også er søde men jeg kender dem ikke så godt fordi vores klasse er blevet blandet med en anden skole.

Jeg har virkelig ikke nogen selvværd og jeg er virkelig bange for at være alene:(

Indsendt af: milla1232324

prøv i frikvarteret at komme i kontakt med dem

Indsendt af: Mkpigen

Spørg om de vil med hjem til dig. Så kan du måske lære dem bedre at kende.

Indsendt af: anonyme miiig

hej :)
jeg havde det også sådan engang...
prøv at gå hen til nogle af de andre, når de snakker sammen. måske prøve lidt en gang imellem og spørge om noget, eller noget i den retning..
kh mig <3

Indsendt af: rrr_23

Hej, du kunne måske prøve at finde ud af om de havde nogen interreser som du også havde. Eller inviter alle til hygge aften hvor i ser film og spiser slik. Håber du kan bruge det.

Indsendt af: K

Hej med dig.
Det lyder som en rigtig svær situation du står i!
Måske kunne du prøve at snakke med nogle af de andre i din klasse? Du kunne for eksempel spørge om de vil være med til at lave noget sammen med dig i frikarteret. Du kunne også prøve at starte til nogle fritidsinteresser, som for eksempel fodbold, ridning eller teater. Der møder man rigtig mange søde mennesker.
Generelt er de fleste mennesker rigtig søde og imødekommende, hvis man går hen og snakker med dem.
Det lyder også som om det måske ville være rart at snakke med dine forældre om det. Det kunne måske hjælpe med at gøre knuden i maven lidt mindre?
Held og lykke! :)
Mvh. K

Indsendt af: Diva05

jeg har selv været i det samme prolem som dig jeg blev nød til at fløtte skole fordi jeg ikke hade nogen rigtige vener på min gammle skole:( men det er jo ikke din skæbne.Mit rod er at prøve at snake sammen med nogen af de andrer i din klasse og prøve at se om de kunne blive dine vener. Vener som er der for dig når du har brug for det, nogen der kan holde din ryk fir og som er når du er ked af det det var det jeg prøvede på min nyge skole og nu er jeg falet godt til og efter sommerferien skal vi også deles op men jeg gleder mig til at få nyge venner. Hilsen Victoria.

Indsendt af: Anonym Pige

Hej.
Jeg har haft det på samme måde. På en måde.
Jeg er generelt bare socialt akavet altså jeg har svært ved at få venner.
Jeg begyndte til dans og selvom jeg ikke snakker så meget med dem føler jeg mig tryg der.
Mit råd ville altså være at du finder en sport du elsker og prøver at komme i kontakt med andre for når du er den "nye person" har du jo helt nye muligheder for at lave nye venskaber.
Håber at det kunne hjælpe :-).

Indsendt af: ***

Du burde helt sikkert prøve at komme i kontakt med nogle flere mennesker!!!
Selvfølgelig kender du ikke de andre i din klasse, hvis du aldrig har snakket med dem. Jeg ved godt det kan være svært at være den første til at sige noget, men helt ærligt: hvad har du at miste?
Spørg om en af de andre gider lave noget efter skole. Spørg om en af de andre gider arbejde sammen med dig i skolen. Whatever. Bare kom ud og snak med dem.

Indsendt af: Mads

Du kan prøve at virke glad og imødekommende, ved for eksempel at smile og vise at du er glad for skolen og se om de andre ikke begynder at snakke med dig, selvom det kan være meget svært.
Du kan også prøve at forstå de andre og lære dem at kende, og ud fra det så hjælpe dem, når de har brug for det.

Hvis dette lykkedes, vil du også få det samme tilbage igen.

Indsendt af: Anonym

Mit råd er at springe ud i det og tale med dem se om de har nogle af dine interesser og hvis du ikke kender nogen så lærere dem at kende

Indsendt af: Anonymt

Prøv at spørge nogen i frikvarterene eller sig det til din Lære så kan i måske lave pige og drenge møder hvor du eller din lære kan sige det