11

Jeg (føler) mig ensom og underlig

Pige 12 år

Hej. Drenge og piger. Jeg er en pige på 12.

 

Jeg føler mig meget tit ensom og underlig.
Jeg føler samtidig også at folk udnytter mig.

 

Hver gang der skal laves sjov med nogen. Fx. Lave en bemærkning, stjæle en ting, er det altid mig.
Jeg har prøvet stille og roligt at sige "Jeg vil helst ikke have at i laver sjov med mig på den måde. " til mine veninder, men det hjælper ikke.
Jeg har også talt med mine forældre. Det hjalp heller ikke.

 

Samtidig har jeg også en følelse af at de undgår mig bagtaler mig.
Hver gang det sker bliver jeg ked af det.

 

Og når jeg siger det rokker de sig sammen imod mig. Hver gang de så siger at jeg fx. Overreagere eller andet negativt. Er jeg begyndt at tænke: er det mon bare mig? Er det derfor de ikke gider mig? Er jeg et forfærdeligt meneske? Og meget aned.

 

Der er aldrig nogen der er på min side i et skænderi eller aned. Det er altid det samme. (Alle mod en)
Håber nogen har tid til at svare. ❤

Indsendt af: Niller Miller, Dreng 15 år

Hey :)

Jeg er en dreng på 14 år her, og tro mig, sådan er nogle piger bare, du skal ikke tage dig af det og find dig nogle nye venner, tro mig hvis de ikke har dig at drille så falder de helt sammen,

Du skal bare vise du er stærk! du er ikke mærkelig, men moden!

GO GET EM GIRL

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

Kære pige på 12.
Jeg er en dreng på 14 og har det præcis som dig det jeg nu det jeg nu har prøvet er, at fortælle dem hvad du oplever og skrive det til dem.

Indsendt af: pigen der hjælper, Pige 14 år

Hvis de ikke behandler dig som du har fortjent er de ikke rigtige veninder. Stå ved dig selv og husk at du fortjener meget bedre! Og husk der er mange andre piger, fx i din parrellelklasse eller klasserne under eller over dig. Men selvfølelig hold den gode tone og karma med pigerne fra din klasse. Det ville være trist hvis der så skulle være gruppearbejde og du slet ikke kunne snakke med dem

Indsendt af: Hjælper dig, Pige 12 år

Tak. Du har været en stor hjælp?

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

har det lide som dig

Indsendt af: Fremmede, Pige 13 år

Kære pige. Det er jeg da ked af at høre, men alle de piger som driller dig, skal du ikke tage dig af. De ved sikkert ik hvad de går glip af ved ar være venner med dig. Når de driller dig, er der sikkert en grund til at de gør det. Måske har de det svært der hjemme, og så har de brug for at komme ud med det. Men hvis du ik har nogen at snakke med, skal du bare sige det til din lære, jeg troede heller ik i starten at det ville hjælpe at snakke med min lære om mine problemer, men mig og min lære fil et helt andet syn af hinanden, og har det rigtigt gidt sammen... håber at du kan tage noget med herfra hilsen en fremmede pige:)

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej jeg er en pige på 14.
Jeg har gået gennem præcis det samme for nogle år siden på min gamle skole mit problem var at jeg var venner med de helt forkerte og jeg ikke kunne sige fra jeg er nu flyttet skole fordi jeg ikke kunne klare det og det var nok ikke en god idé for jeg skulle havet sagt fra og fundet hvem der virkelig var mine venner men midst aldrig håbet rigtige venner er der altid ved din side selv om du ikke altid ved præcist hvem det er.

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej pige på 12 år
jeg er en pige på 14 år, og jeg kender godt det, du fortæller om. Piger kan være de sødeste og sjoveste at være veninder med, men de kan søreme også være strenge. De fleste af den slags problemer bunder i, at de ser noget i dig, som de ikke selv har. Det er altid nemmere bare at følge med strømmen og erklære sig enig med dem, der angriber andre end at forsvare nogen.
Det er ikke dig, den er gal med. Selvom det er lettere sagt end gjort, så skal du 'bare' være dig selv. Hvis de piger ikke kan se, hvem du rigtig er, så er de ikke det værd!

Du skal lige meget hvad altid stole på den du selv er!

Indsendt af: Tshh, Pige 12 år

Jeg ved 100% hvordan du har det. Det ik særligt rart når nogen prøver at lave jokes mod en og man enligt ikke selv synes at det er sjovt det er helt forfærdeligt jeg har selv haft problemer med at jeg har været blevet mobbet bagtalt nogen gange slået eller andet jeg havde på et tidspunkt en veninde der overhovedet ikke kunne forstå på mig når jeg havde fået nok af det. Da jeg sagde det til hende sagde hun ej hvor er du bare sart men det er jeg jo ik så jeg lå og græd i min seng fordi at hun havde sagt det jeg tænkte på om Hun enligt havde ret i at jeg faktisk var sart. Så jeg besluttede mig for at prøve at lave om på mig selv det gjorde at jeg fik en masse nye venner fordi at jeg havde lavet mig om. Men så lang tid efter hende pigen havde kaldt mig sart gik mig og min bff sammen og talte så sagde jeg til hende at jeg i lang tid havde overvejet at lave om på mig selv hun sagde så at jeg ikke skulle gøre det fordi at jeg er helt perfekt som jeg er nu og at hvis folk ik kan lide mig så er det deres problem fordi at de mister et venskab med en helt fantastisk person jeg blev rigtig glad for at høre det

Det var en lille historie fra en periode i mit liv men mit råd vil nok være at tale med en af dine "veninder" om det sådan at der ikke er flere der kan rote sig sammen mod dig og du kan komme ud med din mening og hvis din veninde så siger noget sødt til dig eller noget positivt til dig og ikke hater på dig så ved du at det er en rigtig veninde og dem der så hater på dig de er så ik det værd og så hold dig til dem der er rar overfor dig så du kun har ægte venner og ik en hel masse falske PS (undskyld er ik særlig god til at sætte punktummer)

Indsendt af: Mig, stol på di..., Pige 11 år

Hej pige på 12 år.
Jeg står lidt i samme problem. Du kan prøve at hive en af dem ud og tage en alvorlig snak med personen. (Det skal nok være den du stoler mest på) Du kan også finde dig nogle helt nye veninder. Hvis de ikke behandler dig ordenligt skal du ikke være sammen med dem. Du skal selvfølgelig heler ikke gå alene rundt, så det er altid en god ide at starte til noget nyt sport? En hel fjerde mulighed ( den er måske ikke så god) du kan finde nogle inde på en hjemmeside som denne, som har det samme problem, og måske komme i kontakt med dem ;)
En sidste ting. Jeg er sikker på at du er en vidunderlig person (du kan i hver ti fald ikke være, være end mig?) od det er godt at være underlig. Det er det der gøre en helt special!
Kh Mig

Indsendt af: Randompige123, Pige 14 år

Hej,
Jeg er en pige på 14.
Og jeg havde også en periode hvor jeg havde det præcist ligesom at du beskriver der, jeg begyndte at skrive på en app (jeg kan ikke huske navnet lige nu) men det var en app hvor man kunne dele bøger man selv skrev med andre.
Så jeg delte alle mine tanker osv om hvordan jeg havde det og hvad de gjorde imod mig også udgav jeg den så de kunne læse den. Til at starte med havde de alle sammen dårlig samvidighed men nu er nogle af dem der gjorde det mod mig nogle af mine bedste venner.❤

Forelsket i den samme - hvad gør man?