13

Føler mig som et højt tårn

Pige år

Hejsa alle
Jeg er en pige på 172 cm og er kun 13.

 

Hver eneste dag får jeg af vide "WOW du er høj", og hver gang nogen jeg kender ser mig, er det aller første, de siger "Du er MEGA høj" eller "Du er jo højere end mig". Kan folk ikke bare sige "Hej (navn), har du det godt".....

 

I stedet for at se mig som den jeg er, ser folk mig bare som "hende den høje". Det er IKKE sjovt at være høj, når du får det af vide og bliver mindet om det hver dag.

Alle siger, at jeg skal tage det som en kompliment, eller at jeg bare skal være glad for det. Det er jeg bare ikke, når folk heeeeeele tiden siger, at jeg er høj. JEG VED GODT, AT JEG ER HØJ! Folk behøver ikke at sige det mere.

 

Mine venner er nok ca. 153, og jeg er højere end alle drengene i min klasse. Jeg er virkelig ked af det. Kan jeg ikke i det mindste bare være 165 eller sådan noget. Jeg har ikke fået min menstruation, så det vil sige at jeg stadig vokser.. Jeg vil viiirkelig ikke være højere.

 

Er der nogen derude, som kan relatere? Det håber jeg virkelig.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej med dig, søde!
Ved du hvad? Jeg kender sørme godt din følelse! Jeg er kun meget få centimeter for at være lige så høj som dig, så jo, jeg kender skam følelsen. I de mindre klasser har jeg også altid været den høje men bare vent. Om ikke så længe vil drengene vokse dig laaaangt over hovedet, og så vil du slet ikke have det på samme måde. Jeg forstår, at du synes, det er irriterende at blive mindet om det hver dag. Virkelig. Men hey, se det på den lyse side. Du har en perfekt modelhøjde, og jeg har altid været super glad for mine lange ben. Er der noget drenge synes er flot, så er de lange ben på pigerne. Du må ikke lade dette fylde din hverdag for meget. Der er folk der ville dø for at have din højde og min storesøster er altså 174 og alligevel er drengene et hovede højere end hende. Elsk din højde, for den passer garanteret perfekt til dig!
Hilsner fra en 13 årig ligesom dig.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Hej jeg er også en af de "høje" i min klasse og jeg får også tit afvide at jeg er høj og ja det kan da godt være lidt irriterende men jeg synes du skal sige det til dem altså fx. "Jeg ved altså godt jeg er høj, men det gør mig ked af det at folk bliver ved med at kommentere det.." og hvis der er andre i lokalet kan folk måske høre det og lade være? (bare en tanke:)!)

Indsendt af: they small kid:/, Dreng 13 år

Hey.
Nogen punkter er det fedt af er hver høj.
I Djurs sommerland er der en forlyste hvor du skal hver 1,4m All drenge fra klassen kun prøve den i 4-5 klasse. Uden tagen mig fordi jeg var kun 1,25-1,35.
Hver glad tak nemlig :)

Indsendt af: Det samme problem, Dreng 12 år

Sjovt :) vi har det samme problem, men vi tager det helt anderledels jeg er 12 år gammel og er 179 cm høj :) næsten højre end min far, så folk kalder mig høj det er klart, det jeg gør er at tage det med et smil, og det synes jeg også du burde gøre, hilsen Det samme problem

Indsendt af: Alberte, Pige 12 år

Ved godt det er hårdt, er selv høj af min alder at være. Men det jeg prøver mest er at side ned det meste af tiden og prøver ikke at skabe opmærksomhed og når jeg bliver ældre så gå tilbage til at være mere på.og snak med din klasse omkring hvordan du har det, ellers hvis det er så slemt så kan du prøver en fritidsaktivitet, eller prøv en anden klasse.

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Jeg er lige så høj som dig og er kun lige fyldt 14. Mange af mine veninder er et helt hoved lavere end mig.
Folk kommentere tit på hvor høj jeg er, da jeg er højere end min far. Så jeg kender følelsen. Folk nævner det som om det er en super overraskelse. Men søde venner jeg ved godt at jeg er høj! Jeg har fået af vide af lægen at jeg vil blive endnu højere endnu!
Men der også fordele ved at være høj og det må du virkelig ikke glemme.
1. Vi kan løbe hurtigere da vi har ret lange ben.
2. Vi ser smallere ud i figur da vi er høje.
3. Folk behandler os mere modent da vi ser ældrere ud.
Og jeg kunne blive ved sådan længe. Ps.. Vi kan forresten også blive modeller da det kræver at man er høj ;)
Ja vi er høje. Men hey! Hver stolt af det.
OG næste gang en sider "gud du er høj" så svar tilbage med: "gud du er lav!". Fordi ikke alle der er lave nyder det. De ønsker måske at blive højere. Håber du læser det her og husker på det. Gad godt vide hvis du læser det her så jeg kunne høre de svar.
Men du er ikke den eneste søde.

Indsendt af: Line, Pige 12 år

Hej jeg er 12 men er 175cm høj jeg er også MEGET højere end alle mine venner. Jeg syntes bare at du skal tage det som noget godt fordi det er ikke alle der bliver høje der er også nogen der er små men måske gerne ville være højere. Der er ingen der ligner dig så hvorfor ikke bare udnytte det. Håber du kunne bruge mit råd.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Heej jeg kende så ikke så meget til det med og være høj, men kender til det og have en nær som er rigtig høj, jeg er 16 snart 17 min lille søster er næsten lige fyldt 15 hun er på høje med dig og da har hun været siden hun var 13 hun hadere den som pastaen lige som dig hun fik det samme af vide, men hvid nogen gaden hendes højede mere end hende så mig, for ja lige siden hun var 13 har hun været højere end mig. Men jeg er misunlig for det er ikke noget flottere end høje piger, jeg vil jo gerne været højere. Nyd din højde du kan bruge den på så mangen måde du kan bære så meget flot tøj med såden en højde. Et godt råd tag det som en kommiman mangen af os er misunlig?

Indsendt af: Unicorn, Pige 12 år

Kender det fuldstændig er 166 cm og er kun lige blevet 12. Så bare rolig du er ikke den eneste :) ps håber det hjælper.

Indsendt af: Samme problem, Pige 13 år

Hej jeg er en pige på 13 jeg er lige så høj som dig OG JA DET ER VILDT TRÆLST!!!!
men jeg tror bare at man skal lære at leve med det?Det er mit bedste råd

Hilsen mig

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Har I set hvor høje modeller er?! <3

Indsendt af: næsten det samme!, Pige 13 år

Hey!
Jeg har det på helt smme mpde(det er bare omvendt);)

Vær dag siger folk ej hvor er du lav eller wow din lillesøøster er jo højere end dig! Det har også været rigtig svært for mig men har lært at være ligeglad med det før blev jeg ked af det og gik nu svarer jeg barre ja og hvad så? Det er helt normalt at være høj eller lav alle er specielle på deres helt egen måde!

Knus me :)

Indsendt af: Hende den lave, Pige 16 år

Nu forstår jeg dig, dog er jeg ikke høj, men det modsatte, jeg er lav. Jeg er 158 og er vokset 9 cm på 6 år. Jeg for afvide hver dag hvor lav jeg er, og det er heller ikke sjovt. Jeg er blevet "mobbet" med min højde de sidste 2 år og alle mine venner er højere end mig, og hver gang vi skal skrive vores højde på tavlen, bliver det altid nævnt. Jeg tror bare det er noget man skal vænne sig til og selv lave sjov ud af det. Jeg ved godt at det er nemmere for mig, da jeg bare kan købe et par sko der er høje, men tror du bliver glad for din højde når du bliver ældre. Jeg hader min højde, men jeg bliver heller ikke højere.

Håber ikke mit svar var for meget, undskyld hvis det var.

Hvordan har du det med din krop?