4

Hun føler sig udenfor

år

Hej vi er 2 bedste veninder og vi har et problem!

 

Vi har en anden bedste veninde som vi elsker rigtig højt men problemet er at vi tror hun føler sig udenfor !

Hun er både ordblind og talblind og har det derfor meget svært ?

 

der er jo ikke andet vi vil end at hjælpe hende og støtte hende men hun kan godt lide at stå på egne ben. Vi e bange for at hun til sidst ender med at flytte skole og det vil vi jo ikke have ?

 

håber i kan hjælpe os til af finde ud af hvad vi skal gører hilsen de to bekymrede piger

Indsendt af: Hjælperen

Hej.
Den bedste ting i kan gøre er at tale om det. Jeg ved, at det kan blive en akavet samtale, men det er virkelig det vigtigste, at man taler om det. Fortæl hende, hvor meget i holder af hende, og hvis hun ikke mener hun har brug for jeres hjælp, så bare fortæl hende, at hun altid har muligheden til at komme over til jer, og få talt om de problemer hun nu går igennem. - Tal om det

Indsendt af: Ha=hjælper alle

Hej.
Jeg har også en ven der er ordblind. Han er stadig lidt men ikke meget. Han kom på en læse skole (hvor de næsten kun har læst, grammatik og dansk) Det kunne din veninde prøve og se om det hjælper ( det er i 8 uger. Min bror har også gået på den skole 2 gange)Hvis det er skal hun måske også 2 gange fordi at 2 gang hjælper meget. Matematik problemet..... Hvad med at i 3 samles og laver matematik med hende, fører hende frem. Gør det en dag, 1 gang om ugen måske eller bare 1 time om ugen.

Indsendt af: Girly girl

Hej
Jeg kan nok ikke hjælpe så meget med hvad i skal gøre i forhold til ord/talblind, men i sagde noget om at hun føler sig udenfor så måske skulle i prøve at arrengere (staves) nogle flere ting med hende, så vil hun måske føle sig mere velkommen!
håber i kunne bruge det til noget

Indsendt af: Lexi

Hej :)
Jeg syndes i skal lave jeg er en god kop te, og få snakket om det!:)
Lige meget om i tror det bliver akavet eller ej, det vigtigste er at man får løst problemet.
Jeg kan ikke lade vær' med at tænke på at det er 2 er jer, der tænker at den 3 føler sig udenfor... så længe i ikke fortæller hende hvad i tænker, så er hun jo også lidt udenfor?
Håber det kunne hjælpe eller at i det mindste kom til at tænke lidt over det.
KH. En teenager det med glæder hjælper andre

Forelsket i den samme - hvad gør man?