4

Det føles så mærkeligt!

Pige 14 år

Hej, jeg er en pige på 14, hvis far og kone gennem 8år, og kæreste i 11 skal skilles.

 

Hans kone har været en stor del af mit liv i de 11 år, og det er helt vildt mærkeligt lige pludselig ikke at skulle se hende igen.

Vi har ikke haft det så godt sammen før de sidste 2 år... men det gør det bare værre.

Mine 2 brødre skal bo hos hende, og for derfor heller ikke set dem så meget. Hendes familie er fantastisk, dem får jeg jo så heller ikke at se igen.

 

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre!!!

Hilsen den virkelig forvirrede pige❤️

Indsendt af: Anonym

Hej pige??
Sig det lige ud som det er til din far efter han sådan er kommet lidt over skilsmissen
at de måske kunne aftale nogle dage hvor du kunne være sammen med hende og dine brødre.
Det kan godt være lidt svært men du er sikkert en super venlig, sød, modig ,og sej pige?
jeg håber det vil gå godt for dig?❤?????
KH. A.c.i.r

Indsendt af: Anonym

Synes du skal snakke med din far, om han er okay med hvis du stadig ser hende og hendes familie, og laver aftaler med hende :) For selvom de er blevet skilt, betyder det ikke at dit bånd med hende bare bliver "smidt ud".
Synes dog du skal respektere, hvis din far gerne ville have at du venter lidt med at se hende, hvis han stadig er lidt såret/ked af det, over det. Men så skal du bare vente lidt;)
Håber du kan bruge det! :))
(Har selv stået i en situation lidt á lá din)

Indsendt af: kis

Kære "du",
Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i det du gennemgår lige nu. Jeg har selv lige været igennem noget der minder lidt om det du er i. Det er rigtig flot af dig at skrive her ind, og jeg er mere end glad for at jeg har mulighed for at hjælpe dig. ?
I dit brev skriver du at dine to brødre skal bo hos din fars kæreste, er det dine "rigtige" brødre eller er det papbrødre? Jeg er 100% sikker på at du ikke kommer til at miste kontakten til din "papmor" og dine to brødre. Det ville din far og din papmor aldrig lade ske. Du har jo kendt hende i næsten hele dit liv! ?
Jeg syntes ikke at du behøver at være så bange/bekymret over hvad der kommer til at ske. Og jeg ved godt at mange nok siger det her men alligevel, "det skal nok gå!!!" Og det mener jeg. Selvom du boede i den anden ende af verdenen ville din papmor aldrig miste dig!
Du kan eventuelt snakke med hende og din far og fortælle hvordan du har det. ? det hjælper tit bedre at få det sagt?
Jeg håber virkelig at det her brev hjalp dig lidt på rette spor? og jeg ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden.
Kærligst: mig ☺️

Indsendt af: Nuni

Hej "forvirret pige"
I denne mærkelige situation syntes jeg at du skal blive ved med at holde kontakten med hende og blive ved med at se hende og sådan altså på den måde du beskriver det må jeg vel tro lidt at du ville komme til at savne hende. Tal lidt med din far om at du ville kommer til at savne hende og spørg hvorfor de egentlig skulle skilles? Husk altid at have hjertet med dig ik

Hvordan har du det med dine papsøskende?