3

Familie

Pige 14 år

Hej. Et stykke tid siden (2-3 måneder) fand jeg ud af, min mor har en kærste. Første gang da jeg opdagede det, kunne jeg ikke tro det var rigtigt!

 

Har prøvet at tale med far om det, men kunne ikke. Følger mig dum, og en kæmpe idiot på grund af det.

De har været gift i 18 år! Har en lillebror som jeg elsker, og ønsker en god familie for ham.

Hver gang vores forældre skendes prøvede jeg, at få ham til at smile. Selv om han havde tåre i øjnene .. (Han er 11).

 

Jeg gider ikke se min far såret, min familie er alt hvad jeg har. Gider ikke se min mor trist når hun er med far. Og gider heller ikke se min lillebror såret!

 

Han er en rigtig følgsom dreng, og bare tanken om at se ham såret, får mig til at grade.

 

Hvad kan jeg gøre?

 

Hilsen mig.

Indsendt af: NoNeedForName, Pige 14 år

Jeg forstår godt din bekymring for din familie, men nogen gange er man også nød til at tænke langt. Tænke på de gode og dårlige ting der kan ske, ved at sige det og ikke sige det. Hvis din far finder ud af det med din mor, kunne jeg godt forestille mig han ville blive meget såret, og nok også blive ret vred. Det ville de fleste. Jeg synes du skal prøve at tale med din mor omkring det, hvis du ikke allerede har gjort det. Tal om dine bekymringer med hende, om hvad der kan ske, og at du måske synes hun skal fortælle det til din far. Fordi det er ikke dejligt at gå med den hemmelighed længe, fordi det kan komme til at gnave ret meget. Tal med din mor omkring det, også se hvad hun siger. Held og lykke.

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Hm. Du har hverken skrevet dit køn eller din alder. Men okay, så.
Jeg er meget ked af, at der er det problem i din familie. Og der er fuld forståelse for, hvorfor du har det, som du har det. For det meste er det bedst lige at stoppe op og tænker over, hvad der mon er bedst at gøre i forskellige situationer og overveje konsekvenserne ved at gøre nogle forskellige ting i de situationer. Det virker som om, at du har tænkt meget over din mors forhold udenfor ægteskabet med din far. Men du virker også lidt i tvivl om, hvad du skal gøre for at få det bedste resultat. Er det rigtigt forstået? Jeg tror, at det bedste du kan gøre nu er at tale med din mor om problemet, selv hvis du allerede har gjordt det. Ved din mor godt selv at det er forkert? Måske er hun selv ligeså forvirret og fortvivlet som dig, men det skal jeg ikke kunne sige noget om. Jeg tror, at det ville hjælpe at tale meget med din mor om det og gøre hende opmærksom på problemet, hvis hun ikke allerede er det.
Jeg synes også, at det er super sødt af dig, at du tænker så meget på din lillebror. Det er han sikkert også taknemmelig for. Du lyder som en meget god storsøster/storebror.
Jeg håber, at I finder en god udvej. MANGE gange hel og lykke.

Indsendt af: R2004, Pige 13 år

Hej:-)

Kunne ikke helt forstå om dine forældre hvar skilt eller ej... Men pyt

Jeg syntes at du skal snakke med din far om det! Selvom du måske syntes det er svært så er det bedste faktisk at snakke om det hele familien:-) Prøv at samle både din lillebror, mor, mors nye kæreste og din far og få snakket det ordenligt igennem:-)

Knus fra Mig