6

Far er gået bort

Pige 11 år

Hej Alle Sammen Jeg er en pige på 11
 

I december Gik min far bort
Jeg har det meget svært og tænker tit over det jeg ligger vågen hele natten og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre
 

KH ~Mig~

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej pige på 11 år, jeg forstår at du har det rigtig svært med det, men i de her tilfælde er der ikke så meget man kan gøre. Du kan eventuelt prøve at tænke, der var ikke noget du kunne gøre. Men selvfølgelig vil det stadig være svært lidt endnu.
Jeg håber du får det bedre!

Indsendt af: Mig, stol på di..., Pige 11 år

Kære pige på 11 år! Det er nok meget hårdt for dig og du er rigtig ked af det.:( Det bedste du kan gøre er at, tale med din mor om det, eller hvis du har en søster/bror tale med hende/ham on det. Hvis du er meget ked af det kan du altid gå til psykolog. Der er intet pinligt iver det. Min venindes mor gik bort, og hun gik til psykolog. Nu har hun det meget bedre! Håber at det hjælper dig!
Kh Mig?

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

hej, pige på 11, jeg har ikke selv prøvet det, men en fra min klasse har også lige midstet sin far :(, det der hjalp ham igennem det var at tale med andre, selvfølgelig skal man jo være ked af det, for det er et virkeligt stort tab, men husk at tal med andre om det

Indsendt af: 007, Dreng 15 år

Hej pige på 11 år.
Ej hvor er det trist at høre.
Min far gik bort da jeg var 7 år og er 15 år nu. Det er stadig noget jeg tænker på en gang i mellem, men det var klart værst i starten.
Ved hvordan du har det, det ik fedt! Men det bliver bedre.

Indsendt af: 26, Pige 12 år

Kære pige på 11!
ØV ØV ØV! Jeg sender dig så mange kærlige tanker, det gør mig virkelig ondt at du skal igennem dette! Mit råd er nok bare at du skal leve videre, og hygge dig. (selv om det er svært) Før dagbog, skriv en bog, eller en sang. Bare prøv at hav det sjovt og lev!
MVH Mig

Indsendt af: Alfapigen, Pige 11 år

Hej pige jeg har det slev rigtigt svært med det sammen men min far er ved at dø kan man godt kalde det snak med dine bedste veninder om det og kan godt forstå dig bare tag det med ro