7

Fester

Pige 14 år

Hej

 

Jeg er en 14 årig pige som gerne vil med til de her fester, men mine forældre mener jeg er for ung til at "feste".

 

Så ville bare lige høre hvordan jeg kan tage til fest uden at blive opdaget, eller hvordan jeg kan snakke med dem omkring det

Indsendt af: festpigen, Pige 17 år

Jeg har før siddet i samme problem.
Det jeg gjorde var at jeg startede med at tage mere ansvar, som kan vises på mange måder fx tage opvasken frivilligt eller vasketøjet eller hvad det nu kunne være. derefter talte jeg med dem om det (meget vigtig at det bliver sagt, som om du forstår dem og holder en venlig tone under hele samtalen) og spurgte ligeud hvad de ville tro der ville ske vis jeg tog til fest? og at de ærligt på ingen måde kunne stoppe mig hvis det var virkelig vigtig for mig for at holde fælleskabet. så om de helst ville have at jeg gjorde det bag deres ryg eller om de ville vide det, i så fald vis det skete mig noget.

Indsendt af: ham , Pige 14 år

Hej. Jeg er selv lidt i samme problem eller er lidt ude af den fase lige nu.
Jeg syntes su skal spørge om du må tage med til de fester, men så prøv at blive enige om et tidspunkt hvor du skal være hjemme igen sammen med dine forældre.
Hvis det kan være pga. de frygter at du vil drikke alkohol, så få dem til at stol på dig og ikke drik hvis du ikke har fået lov. på den måde følger du hvad de fortæller dig, tager ansvar og for deres tillid så du kan få lov til mere. Det her har hjulpet lidt på mig, men det tager længere tid at få dem til at stole på dig angående fester, især hvis du lige er kommet ind i starten af dine teenage år.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

Hej pige jeg synes at Du Skal prøve at Lave en fest hjemme Hos dig
selv så Dine forældre Kan se vad Det er

Indsendt af: Vossi123, Pige 13 år

Hej
Jeg synes at du skal snakke med dem om hvorfor du er for ung til at feste.

Indsendt af: Anonymous1232123, Dreng 12 år

Hvis du ikke ville blive opdaget skal du nok bare lade som om du er hjemme men du er til festen. Men hvis du ville tale med dine forældre kan du sige at du tar venner med og så ville de sansyndligvis sige ja.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej
Jeg tog selv til en fest uden, at fortælle mine forældre om det. De første 3 gange gik godt, men så en nat havde jeg ikke mere strøm på min mobil, og min blev bekymret for mig. Så hun ringede til min veninde, som jeg sagde jeg var ved. Jeg kunne så ikke stole på min veninde, så hun sagde hun ikke vidste hvor jeg var henne.
(Så husk hvis du siger du sover ved en veninde, så være sikker på du kan stole på hende!)
Men jeg synes ikke du skal lyve, tag snakken med dine forældre. Spørg dem om du ikke nok må tage med, og så sig "alle din venner tager med så det pinligt hvis jeg ikke må" og så aftal med dem at du ikke drikker, men bare er med.
Det ville jeg have gjort hvis jeg kunne lave det om... Mine forældre har stadig ikke tillid til mig, efter det jeg gjorde.
Held og lykke med hvad end du så gør ;)

Indsendt af: Mynthe, Pige 15 år

Hey.
Jeg er en pige på 15 som fester rigtig meget. Jeg fik lov i starten pga jeg lovede at give min mor alle detaljer. Hvem der holde festen, hvor meget jeg drak, hvor jeg var osv osv-. På den måde opbygger du massere af tillid til dine forældre og de får stor tillid til dig. Jeg har nu meget fire tøjler fordi mine forældre stoler på mig og ved jeg taget gode beslutninger og passer på mig selv - også når jeg har drukket. Jeg misbruger ikke deres tillid til mig, så jeg vil stærkt anbefale at give det tid. Trust me, fester kommer der massere af!! Og de er pisse fede! Så bare glæd dig. Men jeg siger det bare, men hygger sig ikke til en fest hvis man bekymre sig om sine forældre finder ud af hvor man er :)) Håber det kan hjælpe dig på vej :))