3

Fik ikke støtte af mor, men derimod skældud?

Pige 12 år

Hejsa, jeg er en pige på 12 år.

Jeg går i en fritidsklub hvor mig og mine veninder begyndte at betale hundrede kroner hvert år for at gave en kanin hver.

Men nu hvor jeg er startet i 6. Klasse, har alle is piger travlt, mine veninder begyndte langsomt at stoope med at have kanin fordi vi har for travlt med skolen.

 

Nu er jeg den eneste med kanin, jeg betalte 100 kr. I august, så jeg kan have den hele året. Men nu har jeg vildt travlt og har ikke tid til kaninen.

 

Jeg fortalte det til hende der nærmest "leder" dyrene, og hun er enig i at jeg ikke burde gave kanin. Men da jeg sagde det til min mor, blev hun sur og sagde:
»Du SKAL eje den kanin hele året!!!«

 

Men det er heller ikje sjovt længere for ingen andre har kanin, og jeg har jo for travlt med skolen, og lektierne!!

Jeg blev rigtig rigtig ked af det, men jeg tør ikke sige det, burde jeg?

Indsendt af: Anonymous

Hej, jeg kender ikke din mor, så det er ret svært for mig at hjælpe dig med det her, men det ville være sønt, hvis du må klare problemet helt selv, så jeg prøver så godt jeg kan.
Jeg synes, at du skal tale lidt mere med din mor om det, hvis du tror, at hun ikke bliver sur. Men, hvis hun ikke er til at tale med om det, ville det måske være en god idé at tale med din far eller en søskende. Du kan også spørge en god veninde til råds.
Hvis det ikke er en helt håbløs kamp, så skulle du måske bare passe kaninen indtil, at året er slut, så din mor ikke skal ærege wig over de 100 kroner. Det ville jo helt klart være bedst, hvis hun bare kunne sige, "Nå, det var det. Pyt med pengene. Hvis mit barn ikke har tid til det, er det helt okay."
Jeg håber, at du kan bruge mit råd til noget. Hel og lykke.

Indsendt af: Anonymous

hej.
jeg synes du skal snakke med din mor, og spørge om det kunne være en idé at tage en fælles snak med klubben og din mor, om du måske kunne få nogen af de 100 kr. tilbage, og så aflever kaninen tilbage.

Indsendt af: LouTeasdale

Hej, jeg syntes at du skulle prøve at snakke med "lederen" af dyrene og sige at din mor syntes du skulle beholde kaninen men at du ikke føler du har tid. Måske kunne i indgå en "hemmelig" aftale, eller lederen kunne tage en snak med din mor, og måske give nogle af pengene tilbage(; Hvis du har mod på det kunne du jo spørge din mor om hun var ked af at du ikke har tid til kaninen, eller om det var pengene. Jeg håber du finder ud af noget(:
Venlig hilsen Lou