8

Flirt... Eller noget

Pige 13 år

Hej jeg er en pige på 13 år.

 

Mange af mine veninder har en dreng de flirter med eller ar kommet sammen med. Det er self rigtig got for dem og jeg er meget glad på deres vegne:)

 

Jeg vil også vildt gerne have en at flirte med. Jeg prøvede at skrive til en dreng men han skrev bare at han ikke gad at skrive..

Jeg skrev også lidt med en anden men han viste sig bare at være en kæmpe idiot...

 

Hvad kan jeg gøre jeg vil bare helt vildt gerne have en flirt eller en kæreste..

Altså er der noget specielt man kan gøre eller?

Indsendt af: ayboy123, Dreng 14 år

Altså vil du have en flirt for at flirte eller en flirt for at få en kæreste?
Du skal finde en dreng du syntes er sød/pæn, yellow kan hjælpe eller nogle fra din skole det kommer an på mit første spørgsmål.

Du kunne også få en flirt på snap det finder jeg lidt lettere hvis det skal være hemmeligt?

Og du spurgte om der var noget specielt man kan gøre, du kan starte ud med at spørge om alder og sådan basiske spørgsmål også hvis du syntes drengen er intresserende kan du jo spørge om flere ting og gå lidt i dybden og spørge om han kan lide dig? Det meget forskelligt fra person til person men det er det jeg findes lettest men pas på med ikke at være for voldsom lige i starten med at fx at skrive en masse søde ting, så du ikke skræmmer ham væk, men der skal du lige som mærke efter om det passende.

Indsendt af: caro123, Pige 15 år

Altså hvis du virkelig gerne vil have en flirt eller noget lignende synes jeg du skal være åben. Åben overfor mennesker, ikke vær for ivrig efter det. Vent og se, måske dukker han op en dag. Bare vær åben

Indsendt af: Prøver at hjælpe , Pige 12 år

Jeg synes at du skal få hjælp af din veninder og være rigtig tålmodig
Du skal bare finde en fyr som du synes virker rigtig sød og er pæn
Og du synes godt om ham
Det er måske rigtig svært at finde en men vælg den du synes er intrassant
Jeg synes heller ikke du skal være for kræsen

Indsendt af: Anonymous, 12 år

Jeg forstår godt du kunne tænke dig at få en kæreste hvis de andre har en men jeg tænker bare at du skal vente på den rigtige kommer men jeg forstår sagtens at du vil have en kæreste

Indsendt af: Børnetelefones ..., Pige 12 år

Hej, jeg synes du skal vente til at du er klar til at have en flirt fordi det lyder som du bare gerne vil have en flirt fordi mange andre har det fra din klasse. En dag bliver du klar, og så skal du vente til du finder den rigtige.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej pige på 13.
Jeg syntes du skal vente til du finder den rette at flirte med. En du kan lide og ikke bare en helt tilfældig.

Indsendt af: Helper, Pige 13 år

Når ens venner render rundt med kærester kan man godt føle sig udenfor, men det betyder ikke at du har brug for en kæreste.
Ja det kunne være fedt, og jeg siger ikke at du ikke skal have en kæreste (det ved du bedst selv) men prøv at finde en du godt kan lide og syntes godt om istedet for at tage den første du får øje på.

Indsendt af: Pigen der kende..., Pige 10 år

Altså man skal ik bare tag en dreng han gider ik så prøver jeg en anden dregn det er en rigtig dårlig ide man skal gik dem alle i øjne og finde den man syndes ser sød ud og så kan man tale lidt sammen og få hindanes tlf nr. Og husk ik skriv og tal med ham få meget så vil han slet ik og lad være med at sende 4 bedskerder på en gang og så kan i også måske lave en aftale hvor i og nogle vennner går i byen osv. Og så kan i begynde at være alene sammen og så kan i ligeså stille begynde at flirte og så sener hen kan en af jer spøge om i skal være kærester

K.h pigen der har prøvet det

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?