5

Flytte

Pige 13 år

Hej er en pige på 13 år
 

Skal snart flytte til byen. Har boet i en lille landsby i 12 1/2 år, så kan ikke huske andet.

Jeg skal ikke flytte skole. Men der hvor jeg bor nu er "alle venner med alle", og der hvor vi skal flytte hen kender jeg ingen.

 

Lige nu har vi en kæmpe have, og bor 4 km. fra den nærmeste by, (hvilket jeg elsker da jeg er meget natur menneske.) Når vi flytter skal vi bo i centrum og kun have en lille gårdhave.

Lige nu har jeg 12 km. i skole, snart får jeg under 1 km. Jeg kan godt se ideen i at få kort i skole, men efter min mening når man jo ikke at "få vind i håret".

 

Jeg kan bedst lide at alt er som det plejer, og vil helst ikke have at noget bliver anderledes. Men min far siger at hvis man aldrig prøver noget nyt, bliver det aldrig anderledes.

Jeg har grædt mange aftner fordi jeg ikke vil flytte. Mine forældre ved det godt, og de prøver at hjælpe.

 

Men ville høre om der er nogle, der har prøvet noget ligne. Nogle der måske har et råd, til hvordan jeg kan komme godt igennem den her situtation.

Fra pigen der håber, i kan hjælpe.

Indsendt af: hejsa_, Pige 17 år

Hej kære pige :)
Jeg tror godt jeg fornemme hvordan du har det! Jeg har selv flyttet en del rundt nær det samme sted, så har også beholdt min skole. Da jeg flyttede, prøvede jeg at finde en ting eller en situation der gjorde mig tryg. Jeg prøvede også så vidt muligt at holde kontakten til dem der stadig boede det andet sted. Og ud fra dit brev, kan jeg forstå at der måske er knap 12 kilometers forskel, på der hvor du bor nu og der hvor i skal flytte hen, så det bliver jo ikke helt umuligt stadig at "tage tilbage", hvis du forstår hvad jeg mener? Jeg har en lillesøster, på knap din alder (hun er 14) men hun cykler nogle gange i skole for så at tage med sine venner hjem og så enten blive der til dagen efter eller noget, også måske følges i skole med dem der bor det gamle sted? :) håber mit svar har kunne hjælpe dig lidt? ellers håber jeg i hvert fald det bedste for dig! :)

Indsendt af: ????? , Pige 15 år

Hej, jeg har næsten flyttet 50 gange i mit liv, og jeg er kun 12år
Men der hvor du skal flytte hen kan det være at du kan få dig nogle gode venner eller, hvis du kan gå til en spor, feks. Fodbold det gjorder jeg og nu har jeg rigtig mange venner her hvor jeg bor nu. Så til at starte med kan det godt gør en urolig, men det kan godt være godt for en selv, også selv om man ikke ved det...

Indsendt af: Am123, Pige 12 år

Jeg syntes det lyder som en fantastisk mulighed for at få flere venner?

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Prøv at snakke med dine forældre om det og fortæl dem hvordan du har det med det. Da jeg var 5 år havde jeg boet i København hele mit liv men så flyttede vi på landet og jeg havde det rigtig svært med det. Efter kort tid havde jeg snakket med nogen og allerede få nogle super gode venner som jeg stadig har nu. Her for nylig flyttede jeg også skole og jeg er nu 12. Det var lige så hårdt og jeg har kun gået der i snart et halvt år og jeg har allerede fået 3 bedste veninder. Du skal bare være åben ligesom mig og så får du hurtigt nye venner

Indsendt af: Roxy, Pige 14 år

Hej!
Jeg kan godt forstå du ikke vil flytte, har selv flyttet 8 gange i alt. Det er aldrig sjovt at flytte, fordi man kommer bare til at savne alt man havde før. Det kan måske hjælpe situationen hvis du ved hvorfor i skal flytte.
Håber det kunne hjælpe :)