2

Flytte skole?

Pige 12 år

Heii jeg er en pige på 12 som har tænkt på det med at flytte skole.

 

Det er såden at i min klasse er der pige gruppen, pigerne som leger og så står jeg der ude på fodbold banen alene sammen med en masse drenge.

Og nogle gange disser drengene mig og jeg tar det aldrig seriøst, men når min bedste veninde er der disser hun mig også og grinder ad mig når drenge siger jeg er grim eller noget.
 

Og når pigerne spiller mur så er der spicele pige regler, hvis man dræber en pige hved navn (vi kader hende Andrea) så går alle bare efter en.
 

Jeg har snakket med min mor og far om det men de syndes det er noget pjat.

Men jeg savner en veninde at spille fodbold med og at have nogle jeg har det sjovt med.
 

Kh en pige på 12

Indsendt af: E, Pige 15 år

Hejsa :-)
Jeg kan sagtens forstå at du har brug for en veninde at lege med. Det er virkelig også noget pjat at drengene opfører sig sådan (tro mig, jeg går i 9. men drengene opfører sig stadigvæk som sådan nogle idioter! Bare vent et par år endnu, de skal nok blive klogere ;-)
Men er du sikker på at din bedste veninde RENT FAKTISK er din veninde? For mig lyder det som om at hun driller dig? Det ville være okay, hvis i havde en intern joke sammen eller hvis I var vant til at drille hinanden, men sådan som jeg har forstået det, så er det vist ikke sådan noget I gør til dagligt.
Jeg ville dog forslå at du prøvede at snakke med de andre piger i klassen, og prøver at deltage i deres lege. Prøv at være mere imødekommende og være mere åben over for dem. Det er selvfølgelig ikke altid at det hjælper (jeg har selv prøvet), men du skal IKKE give op. Prøv også at snakke med din parralelklasse (hvis I har sådan nogle på jeres skole) eller prøv at melde dig til en fritidsaktivitet, og få venner der. Jeg kan desværre ikke sige hvad du skal gøre når I spiller mur, men prøv at komme med forskellige forslag til lege fx. dødbold, fangeleg osv.
Hvis du alligevel ikke føler dig godt tilpas i din klasse, så tror jeg at flytte skole ville være en god mulighed? Man kan få nye venner og starte på en ny.
Til sidst vil jeg bare sige at det er godt, at du snakker med dine forældre om det. Det hjælper nemlig meget at snakke med nogen om det. Bare husk at der altid er en derude som du bliver venner med. Du vil ikke forblive alene :-)
Håber det hjalp og held og lykke!
- E

Indsendt af: Mallesen, Pige 12 år

Har selv prøvet det. Nogle gange så meget at jeg fik selvmordstanker men du skal prøve at snakke med nogle andre en dine forældre.