4

Forældre skændes hele tiden.

Pige 11 år

Mine forældre skændes virkelig meget som virkelig meget (2-4 kæmpe skænderier om dagen...)

 

Jeg har sagt til dem jeg ikke kan lide de skændes og har også spurgt om de skal og vil skilles. Men det vil de ikke... Og skænderierne stopper ikke...

 

Hver gang de skændes går jeg ind på toilettet eller mit værelse og låser mig inde. Jeg er bekymret.. Jeg føler også meget skyld, da min mor syntes hun er den dummeste person i verden og har sagt nogle gange at det vil være nemmere hvis hun ikke var her...

 

Jeg græder hver gang jeg skal i seng, håber virkelig i vil hjælpe ❤

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Heii
Jeg har ikke lige haft dit problem min en af min venner har haft det og han kom i plejefamilie fordi han ikke kunne klare at være der hjemme. Men efter hvad jeg synes jeg læser er at du elsker dine forælder rigtigt meget, og sikkert ikke lige er den løsning du leder efter. Jeg kan også godt se at du skriver "jeg har sagt til dem at jeg ikke kan lide at de skændes" men har du så også fortalt dem at du går grædende i seng hver dag jeg synes du skulle vise din besked her og se om det også hjalp, eller sige til dem hvis de absolut skal skændes så sig at de kan gøre det imens du ikke kan høre det.

Indsendt af: Putte, Pige 10 år

Hej. Mine forældre skønnes også meget og jeg prøver bare at sige til dem de skal tale ikke råbe

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej
for det første vil jeg lige sige at det ALDRIG kan være din skyld at dine forældre skændes! Dine forældre ved godt at du stadig kun er "barn" og du ikke mener det du siger. (som fx. at du sagde til din mor "at det vil være nemmere hvis hun ikke var her") Alle forældre skændes en gang i mellem, og de kan sagtens have nogle perioder hvor de er mere uenige end andre. Hvis du virkelig syntes at det er et kæmpe stort problem så snak med dem om det, og hvis du syntes at det vil blive pinligt eller akavet, så planlæg at du skal sove hos en af dine veninder eller venner, og så sig det til snak med dem lige før eller noget.

Jeg håber at du kunne bruge det til noget, held og lykke :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hey, kan godt forstå dig! Råb til dem imens de skændes og sig stop! fortæl dem om hvordan du har det og husk det er ok at græde foran dem. De skal virkelig forstå hvordan du har det med det!!