18

forældrene kigger mine sms´èr

Pige år

Hej jeg er en pige på 12 år.

 

Jeg ser tit at mine forældre kigger mine sms nogle gange ser jeg det også ved at jeg lukker alle mine apps ned også når jeg kigger igen er mine sms, instagram ovs åbne.

Jeg synes ikke at det er rart at de gør det fordi jeg synes ikke de skal vide hvad jeg skriver med mine venner om.

 

Da jeg har skrevet med en dreng om at han godt kan li mig og at jeg godt kan li ham.

Jeg har bare heller ikke lyst til at snakke med mine forælde om at jeg ikke synes det er rart, da jeg er meget dårlig til at snakke med dem om sådan noget.

 

Hilsen anonym

Indsendt af: hilsen pigen, Pige 9 år

jeg synes at du skal tale med dem om det eller at du skal få en oplader på værselt fordi så ved du om de kigger på din mobil

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Kære dig ✨
Jeg kender følelsen for min mor kigger min mobil igennem en gang om året sirka.
Prøv at tal med dem om det. Det vil jo bare beskytte dig❤️

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hej
Jeg synes du skal tage en snak med din mor og far selvom det kan være svært nogle gange men de vil kun beskytte dig
Hilsen S....

Indsendt af: Den 13 årige pige, Pige 13 år

Hvis du ikke tør tale med dem om det, kunne du måske skrive en SMS til dig selv, hvor du koder dig selv ind som et drengenavn, hvor der står et eller andet i retning af

Hej mor og far
Jeg tænkte nok i ville læse det her. Jeg syntes ikke at det er særlig rart at i læser mine beskeder. Kunne i ikke være søde at lade vær'
Eller sådan noget lignende...
Håber at du kunne bruge det!
Kh Den 13 årige pige

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej
Jeg hved godt at det er svært at snakke med sine forældre om sådan nogen ting men prøv at snakke med dem og hvis du ikke vil sige det direkte så send et brev eller sms til dem
Held og Lykke☺

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

jeg tror du kan prøve snak med din forældre om det at du skal også have din egne hemmligheder. kh din hemmligt ven

Indsendt af: Pigen der vil hjælpe, Pige 12 år

Hej pige
Jeg synes selv det er rigtig irriterende når mine forældre vi tjekke min telefon, så derfor vil jeg gerne give 'et godt råd'.
For et år siden ville min mor og far gerne se min instagram profil og mine beskeder og det gav jeg dem lov til. Indtil nu! Jeg sagde til mine forældre at jeg synes det var rigtig irriterende at de tjekkede mine private ting. Jeg sagde også til dem at det var mine private ting, og jeg ville love at jeg ville sige til dem hvis der skete noget der ikke skulle ske.
Så mit råd er egentlig bare at snakke med dine forældre uden at hidse dig op. Og lade dem snakke ud og forklare.
Håber det kunne hjælpe lidt!

Hilsen Pigen der vil hjælpe!

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

Hej Vi er to piger på 10 år vi synes du skulle til at putte kode på din telefon så de ikke kan kigge i dine sms'er

Indsendt af: Mille1713, Pige 12 år

Jeg syntes at du skal sige det til dine forældre og sætte en kode på din mobil som de ikke kender

Indsendt af: Sissel, Pige 17 år

Jeg ville nok selv provokere mine forældre, måske aftale med min bedste veninde at vi skulle "spille" lesbiske i en uge eller indtil mine forældre selv kommentere eller spørg ind til noget. Og der konfrontere dem med problemet om deres kiggerier. Sige pænt til dem at jeg også har et privatliv.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hej:) Jeg synes du skal tage en snak med dine forældre selvom du ikke er så meget for det. Alle børne har brug for private beskeder med vennerne som voksne ikke altid skal nødvendigvis se! Så tag mod til dig & snak med dine forældre ville være det bedste råd synes jeg:)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

jeg syntes du skal skifte din kode så de ikke kan kigge i dine beskeder

Indsendt af: Bare Mig, Pige 13 år

Hej med dig:-) det dine forældre hør synes jeg slet ikke er i orden. Jeg synes du har ret til privatliv. Har du prøvet at snakke med dine forældre om det? Sagt at du har brug for privatliv? Jeg tror du kan læse noget om det på børns vilkår;-) hilsen mig

Indsendt af: AML, Pige 16 år

Jeg ved godt, det er svært at snakke med sine forældre om nogle ting, jeg har dog ikke opdaget at mine forældre læser mine beskeder, men det bedste du kan gøre at snakke med dem, du kan f.eks. spørge hvordan de ville have det, hvis du kiggede i deres beskeder osv.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Kære dig❤️
Jeg synes bare at du skal lave en kode de ik kan❤️

Indsendt af: Anonymous, Pige 18 år

Hej du!
Du skal selvfølgelig skynde dig at sætte kode på din telefon, og dine forældre må ikke, hvad koden er! Udover det, er det VIRKELIG en stor krænkelse af dit privat liv, og det er i stor grad helt og igennem uacceptabelt. Derfor synes jeg, at du skal konfontere dine forældre og sige, at det skal stoppe lige med det samme. Jeg ved godt, at det kan være meget svært, men det er desværre nødvendigt. Sørg også altid for at have din telefon med dig overalt, hvis det er muligt. Altså, næsten lige meget, hvor du er, så hav de med dig. På den måde kan dine forældre ikke få fat i den, uden at bede dig om den, eller tage den fra dig, når du har den på dig. Det ville de nok ikke synes var så rart, og det ville måske så være lettere for dig, at sige nej.
Hel & lykke. :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Du bliver nødt til at snakke med dem om det eller snakke med nogle andre om det :P Det er det bedste råd jeg kan give.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Kære pige på 12.
Jeg kan godt forstå hvorfor du syntes det er træls.. Men jeg tror kun dine forældre gøre det for at beskytte dig, jeg siger dog ikke at jeg syntes det er okay de gør det..men jeg forstår dem godt.. Jeg syntes du skal tage en lang snak med dine forældre og fortælle dem hvordan du har det, og for en sikkerheds skyld, så skift dit password på dine sociale medier. ;)
Fra pige på 13.