4

Forelskelse

Dreng 14 år

Hej kære læser.

 

Jeg har næsten lige startet i en ny klasse og har det rigtigt godt, men har selvfølgelig også fået nogle følelser for en af pigerne, jeg var hjemme hos hende en weekend hvor jeg syntes det gik rigtigt godt, men er bange for hvis jeg spørger hende om af være kærester at hun siger nej.

 

Skal jeg vente med af spørge hende om kærester?eller skal jeg bare spørge hende?

Eller måske prøve af kysse hende hvis situationen opstår?

 

Håber i kan hjælpe mig.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Tag det stille og roligt, det er altid bedst! held og lykke - **

Indsendt af: Mig :), Pige 13 år

Hej :)
Jeg tror det bedste du kan gøre er at vise hende at du er interesseret i hende. Bare de små ting, som at smile og/eller sige godmorgen og farvel når i henholdsvis kommer i skole og forlader skolen, eller at tilbringe mere tid sammen med hende.
På den måde kan du også se om hun sender tegnene tilbage, altså om hun også er interesseret i dig.
Held og lykke fra mig også :-)

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Normalt som pige ville jeg ikke bryde mig om at sådan noget gik for stærkt, og ud fra min personlig oplevelse varer stille og rolige forhold længere end "hurtige" forhold. Jeg syntes personligt at du skal vente, og fortælle dine følelser når du føler dig 100% tryg. :)
Held og lykke!

Indsendt af: Den Lykkelige S..., Pige 15 år

Kære dreng der lyder til at have fundet sig en rigtig sød pige! Jeg synes at du skal give det lidt tid.... ud fra egen erfaring (og det er ikke for at afskrække) kan jeg ihvertfald godt komme til at trække mig lidt tilbage hvis et forhold går for hurtigt, men det er selvfølgelig meget individuelt. Mit råd til dig vil være at prøve at aflure nogle af hendes signaler og se om du kan få et hint om at hun føler det samme som dig. Du må stole på dig selv! Det er helt klart det du kommer længst med. Hilsen Den Lykkelige Slutning

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?