5

Forelskelse

Dreng 11 år

Hej! Jeg er en dreng på 11 år der hedder Kasper.

 

Jeg er forelsket i denne pige som. Hver dag har jeg ondt i maven Pga. Forelske. Vi svinger rigtig godt sammen, men hendes Ex er min bedste ven.

Jeg tror han stadig har følelser for hende. Og hun svinger godt med mig og med ham. Det er lidt svært at se om hvem hun godt kan lide.

 

Jeg har ikke lyst til at spørge i tilfælde af at hun siger nej og alle i klassen finder ud af det, inklusiv min bedste ven. Håber i har nogle gode råd til mig som ikke indebærer at spørge om kæreste.

 

Vh. Drengen med den håbløse forelskelse

Indsendt af: Pinvign , Pige 15 år

Jeg kan godt se du står i en rigtig svær situtation men prøv at snak med din bedste ven om det også derefter (hvis han siger det er okay selvfølgelig) kan du spørger om hun har følelser for dig:)

Indsendt af: Mads393, Dreng 14 år

hej Kasper jeg syntes du skal spørge hende om hun er forelsket i nogle og hvis hun siger ja så prøv at spørge hvem det er. Husk at kig på hvordan hun opføre sig imens hvis hun bliver son lidt mærkelig. Så tror jeg at hun kan lide dig. Jeg syntes også at du skal sige det til din ven hvis i bliver kærester. Fordi hvis jeg var din ven ville jeg heller ha at du fortæller mig det end en anden person gør det.

Indsendt af: Patr8710, Pige 14 år

Hej drengen med håbløs forelskelse
Hvis dig og din bedste ven virkelig er bedste venner, så kan i jo tale med hinanden omkring alt.. så måske du skulle tage en snak med din bedste ven og spørge om han stadig har følelser for denne her pige, husk at sige at han skal være helt ærlig.. det er nok mit bedste råd for nu :)
Knus mig

Indsendt af: Pige#hjælper, Pige 14 år

Du står i en meget svær situation. Jeg har selv stået der før, så jeg ved hvordan det er. Hvis jeg skulle give der et råd var det at snakke ned din ven og hende pigen. Mens dig og din ven står og snakker så kom ind på emnet //helt tilfældigt ;) // spørg om han kan lide hende osv. Men det er også super vigtigt at snakke med pigen find ud af om hun kan lide dig!! Hvis du vil finde ud af om hun kan lide dig så giv hende et kompliment vis at hun er lidt mere en bare en pige fra klassen (man lad hver at gå over stregen) Jeg er selv en pige, så jeg kender lidt til det. Håber du kunne bruge det til noget!!

Indsendt af: Cath :3, Pige 15 år

Hej Kasper!
Jeg synes du skal spørge din bedste ven om han kan lide nogle, hvis svaret så er ja, kan du spørge hvem.
Hvis han stadig kan lide hende, må du tage den derfra og fortælle at du også kan lide hende.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?