4

Forelskelse og forvirring

Dreng 13 år

Hej, jeg er en dreng på 13.

 

Jeg er forelsket i en pige fra min klasse, bare kald hende K. jeg startede i klassen i 6. årgang og går nu i 7.

Jeg har før spurgt om hjælp, men jeg kan ikke finde et tidspunkt hvor at hun ik er sammen med piger fra klassen, jeg har før spurgt om hjælp i dette indlæg: https://bornetelefonen.dk/forum/klassen

 

Der fik jeg gode råd som at jeg skulle sige det face-to-face når vi er alene, men det er vi aldrig, Jeg er lidt for bange for at spørge hende om vi lige kan snakke, måske ville andre i nærheden lave sjov med det.

Jeg er lidt forvirret mht. hvad jeg skal gøre, håber i har gode råd.

 

Mvh, N

Indsendt af: pigen der vil h..., Pige 13 år

Hej N.
Hvis jeg var forelsket i en dreng fra min klasse, og at jeg aldrig ville kunne få lov at snakke med ham alene, ville jeg fange ham lige efter timen, eller skrive til ham over de sociale medier. Fx. på insta kan du spørge om i kunne skrive sammen eller lave noget sammen en dag efter skole.
Hvis hun skriver til dig, at i godt kan skrive sammen, må det vel betyde noget, ikke? Der vil jeg forslå dig for din skyld, at holde lidt lav profil til at starte med. Næsten alle piger er meget generte i starten, når de begynder at snakke med en fyr alene. Så det kan godt være lidt overskridende at skrive "Hej K. Har du følelser for mig".
(Det tror jeg ikke du kunne finde på)

Hvis du nu endelig fanger hende på gangen kan du trække hende væk fra de andre (hvis hun lige er gået fra en af sine veninder) til et andet mere roligt og stille sted hvor ingen kan forstyre jer.
Der kan du så spørge om i kunne være sammen en af de næste par dage. Hvis hun siger at hun skal noget de næste par dage, så sig endelig til hende, at du har masser af tid, når hun har tid. Det giver altid en lille effekt for os piger at drenge gider tage tid til os.

Her er et lille fif:
Hvis K ikke rigtig lægger mærke til dig, så prøv at komme til at snakke mere og mere med hende, uden at det bliver akavet. du kan jo spørge hende om i skal være sammen i et projekt (hvis det skal være dreng-pige. for så har du jo en god undskyldning:-))
Jeg håber virkelig at du finder ud af det med K.
VH. Sofia

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 15 år

Hejsa

Hvis du gerne vil begynde at snakke med den her tøs, vil jeg sige at det ville være bedst at starte i det små, altså skape kontakt til hende.
Så spørg fx om hjælp til lektier over messanger eller giv små komplimanter til hende. Hen af vejen vil i blive mere og mere trygge sammen jo mere kontakt i har. Så kan det jo gå op i de lidt større og grænseoverskridne ting som at tage i biografen eller lave noget andet sjovt med hianden.

Held og lykke med dig :-)
-WeKeepThisLoveInAPhotograph

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej N. Jeg er en pige på samme alder. Jeg kan fortælle dig at piger er lige så generte som drenge. Hvis ikke mere. Og ja, den kommer nok til at være lidt akavet, men du kan i det mindste være glad for at du turde. Jeg tror at hun ville blive overrasket. Men mit bedste bud er at du skal spørge hende om i lige kan snakke. Så fortælle hende at du godt kan lide hende. Held og lykke.

Indsendt af: De4612, Dreng 15 år

start i det små skriv over messenger og over beskeder spørg om lektier eller noget også kan i skrive mere og mere sammen også en måned efter hvis du føler i er blevet gode venner af en art eller føler i har noget sammen så spørg hende om hun kunne lide dig og hvis ja så er den sag jo afgjort og hvis hun skriver nej så ja så bare skriv okay. Og hvis hun skriver hvorfor eller hvorfor spørger du. Så skriver du bare bare rart at vide Men du bestemmer selv hvad du vil skrive det er bare det som jeg gør☺️☺️?

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?