8

Forelsket

år

Jeg er forelsket og har tænkt det at sige det til ham. Men hvad nu hvis han ikke har det på samme måde? Hvad skal jeg så gøre? Pigen på 11 som er forelsket i en der er lidt ældre?

Indsendt af: Hvasåman

det kommer an på hvor gammel han er! Tro mig det bliver lort, hvis du fortæller det og han så ikke har det på samme måde.. Find en anden søster <3

Indsendt af: Marcus

Jeg ville faktisk fortælle det. Man går ofte med en følelse når man er forelsket som betyder, at man tror at hele verden er super interseseret i det man føler. Men sådan forholder det sig ikke i virkeligheden. Hvis du fx. spørg ham og han siger han ikke har det på samme måde, så sig at dette er helt okay og vær cool. Hvis du fremlægger det på en ordenlig måde har du intet at tabe :-)

Indsendt af: Eliza

fortæl det ikke endnu.. jeg er selv elleve og man kan tydeligt (måske) se om han kan lide dig? hvis han er genert kan du måske se om han kigger væk hver gang du går forbi og eller bliver rød i hovedet? eller hvis det en der er populær kan du se om han hurtigt spiller smart eller er vildt sød mod dig.:)
håber det hjalp
KH Eliza :D

Indsendt af: Hjælper S

Kære pige på 11.

Det er selvfølgelig altid svært at fortælle den man er forelsket i hvordan man har det. Du skriver ikke om det bare er et crush eller om du er rigtigt forelsket. Hvis det bare er et crush så skal du måske vente lidt og lære ham lidt bedre at kende. Hvis du er rigtig forelsket, så er det bare om og springe ud i det, det er altid svært men det er det bedste at gøre.

Hvis du er bange for at han gør grin med det så sig det ansigt til ansigt, i stedet for på internettet eller give et brev, for så kan han jo lettere vise det til andre. Det er jo på en måde også lidt en test for at se om han virkelig er sød. For hvis han nu viser det til alle er han jo nok ikke specielt sød! men hvis han tager det pænt så har du fundet dig en sød en! Det er altså bare om og springe ud i det.
Håber du kunne bruge nogle af mine råd. Alt held og lykke S.

Indsendt af: AJ

Kære pige på 11 år. Start ikke med at træk ham i et hjørne og fortælle ham at du er dybt forelsket i ham. Du skal tage små skridt.
Først skal du stille dig selv det her spørgsmål:
Hvis du IKKE kan blive kærester med ham, vil du så stadig være venner med ham, mens du har skjulte følelser for ham? Hvis svaret er JA - så læs videre:

Du starter med at hilse på ham nogle gange når du ser ham. Smil til ham når han kigger. Hvis i er gode venner, så kan du jo også give ham et kompliment. Sig at hans tøj er pænt i dag, eller at hans hår sidder godt. Virker han også interesseret i dig, så kan du jo altid vise interesse tilbage. Virker han helt frastødende, og kan du føle at han ikke vil have, at du flirter med ham, så synes jeg, at du skal træde tilbage før, det ender helt galt. Hvis han ikke virker interesseret i dig, så kan du altid stadig beholde ham som en ven.
Bare fordi i ikke kommer sammen nu, så betyder det ikke at i ikke gør om et par måneder eller år. :)

Indsendt af: Vanessa

Du kunne måske blive gode venner med ham fast. Og så kunne i tale lidt sammen om de ting i godt kan lide at lave.

Indsendt af: Jkar8

Ååhhh. Har været der. Jeg var meget i tvivl om han kunne lide mig❤️ Men det ende med at jeg var vild med ham i 2 år der sket intet. Da de 2 år var gået fik jeg faktisk øjne op for at der var andre søde drenge! Jeg fandt så mit livs kærlighed og vi er såååå i en seriøs vild flirt lige nu så hvis jeg var dig ville jeg nok vendte 1 måned eller 2 og se hvad der sker. Fordi på 1-3 måneder der kan du nå at udvikle dig rigtig meget altså med kærlighed. håber virkelig for dig at du finder kærligheden❤️❤️?
Kh Pigen der forstår dig!
P.s prøv at over vej om fu virkelig er så vild med ham den søde❤️❤️❤️❤️

Indsendt af: Anonym

Jeg har det på samme måde

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?