4

Forelsket i en ældre end mig

Dreng 12 år

Hej BørnHjælperBørn!
Jeg er en dreng på 12.

 

Det her problem er der sikkert mange andre der har! Men jeg er blevet forelsket i en pige som er lidt ældre end mig. Et halvt år imellem os, og jeg er bare forelsket! Jeg har normalt ikke problemer med at blive kærester med piger, men det her er Anderledes! Der er også en dreng fra min klasse, som også er lidt vild med hende. Ham og pigen følges hjem, men jeg bor lidt længere væk og kan ikke følges med dem, men det er på en måde lidt mærkeligt at gå forbi hende for hun kan godt finde på at sende jeg-er-forelsket-i-dig øjne'?? Vi flirter lidt sammen, og ham den anden dreng flirter ikke, hvad jeg ved?

 

Jeg har tit sagt for at finde ud af om de var kærester "Du har godt nok et lille crush på hende" og så smiler jeg stort. Han griner så tilbage "du er nok lidt misundelig" og blinker med øjet' vi er meget gode venner og kan nok snakke om mange men ikke alle!

Nu hvor alt kommer til alt hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: bladadadadaada

Det sker!!
Chill, theres nothing to worry about! Jeg er 15, og jeg synes da også at Channing Tatum er ret lækker. Og han er altså 35.

Indsendt af: Jegersejoganonym

Jeg synes du skal snakke med pigen om det. Hør hvordan hun føler onsdag. Det værste der kan ske er, at du får et nej. Et halvt årer ikke meget til forskel, så synes du skal tage chancen. Prøv at flirte lidt og sådan. Men, snak også lige med hende om det, eller skriv det.. :)

Indsendt af: MigCam

Et halvt år, er ikke så meget som du tror. Min mor er et år ældre end min far, men de har jo stadig fundet kærlighed<3

Snak med pigen. Jeg er ret så erfaren med piger, da jeg selv er en, og piger ELSKER, når drenge tager initiativ til at snakke med os, og når du ser hende, skal du ikke være bange for at sige hej.
At udveksle blikke er én ting, men at udveksle ord er en anden ting. Et enkelt "Hej" kan sagtens starte en samtale.

Det kunne også være en god idé at snakke med drengen fra din klasse, i forhold til hvor han befinder sig med hensyn til pigen. Der skulle jo nødigt være nogen, som blev sure på hindanden ;-)

Undskyld den lange besked :-)
Hilsen MigCam

Indsendt af: Anonymous

Et halvt år er jo ingenting. Det er helt ligemeget, når det kun er et halvt år. Det ville det også være, hvis det var et år og måske, hvis det var to år. Når man bliver ældre er det meget ligegyldigt, men det betyder mere, når man er barn og for nogen, når man er teenager. Du skal overhovedet ikke tænke på alderen, bare kast dig ud i det. Pigen er nok også helt ligeglad med det. Jeg ved ret meget om piger efter som, at jeg selv er en pige på 15 år. Det virker som om, at hun ret godt kan lide dig.

Angående den anden dreng... Måske er ham og pigen bare venner. Det, at de følges hjem betyder jo ikke nødvendigvis, at de kan lide hinanden. Det kan godt være, at han er forelsket i hende, men udfra det du har skrevet, virker hun mest interesseret i dig. Ville det være en idé at sige indirekte til ham drengen, at du kan lide hende pigen, så han måske vil læse være med at involvere sig? Du kan på en forsigtig måde begynde at tale om pigen en gang imellem. Fortæl ham fx, når dig og pigen har det sjovt sammen, eller når i hygger jer sammen. Bare fortæl ham om en masse af dig og pigens fælles gode øjeblikke. Eller måske skal du bare tage en snak med ham om din bekymring.

Jeg håber, du kunne bruge det til noget. Hel og lykke.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?