5

Forelsket

år

Hej Alle?

Jeg er blevet forelsket i en pige jeg ved ikk hvad jeg skal gøre?

Jeg skrive med hr de ca 2 timer hver dag?Det er pinligt fordi alle ved jeg kan lide hende så når hende og hendes 2 veninder som er meget tætte og er sammen hver dag kommer forbi i skolen siger de hele tiden noget om hende Pg det er pinligt?Hver gang når jeg er sammen med mine
venner kommer jeg til at gøre noget dumt når hun går forbi?

Det er også en af mine bedste venners Ekskæreste?vi er sådan mange ligesom en bande når vi er sammen vi er ca 10 drenge?Jeg vil helst ikk være uvenner med ham og de har været kærester så hvad skal jeg gøre????
Taak på forhånd??

Indsendt af: Annonym

Hej!
Det er rigtig svært det med forelskelse, og jeg kender det selv alt for godt! Man opfører sig dumt når personen kommer. Du kan måske prøve at snakke med din bedste ven om det, selvom at pigen og din bedste ven har været kærester. I er jo trods alt bedste venner. Hvis han ikke er tilfreds, må du jo bare sige til ham, at man ikke kan stoppe følelser, og han har jo selv prøvet det, Han ved sikkert godt hvordan det føles! Det er selvfølgelig stadig svært, for man ved aldrig hvordan de vil reagere, men man kan altid prøve. Det lyder ellers ikke til at være et problem for dig at spørge hende, men jeg er sikker på, at hvis du bare snakker med din bedste ven om det, vil han forstå det. Især hvis du forklarer det ekstra godt?. Jeg ønsker dig held og lykke, og håber at det alt sammen ender lykkelig??.

Indsendt af: Din mor

Hey jeg forstår dig bro og hvad så om du bliver helt blød i knæene af at se på hende det er jo bare cute at vise følelser også kunne dig og dine venner jo spørge hende og hendes to veninder om de ville hænge ud med dig og de andre drenge for så er du jo ikke alene og så er det jo lidt mindre pinligt?? også snak lige med ham hendes Eks og prøv at forklar hvordan du har det det vil han nok forstår??❤️ Best of luck - kirsten giftekniv???

Indsendt af: alex9684

hejsa det er ikke så svært eller jo det er jeg har sel prøvet det så det jeg groder det har.

1. jeg prøvet at komme i kontagt med Hinne

2. jeg spruter hinne om hun vel kom mig

3. jeg spruter hinne om hun vel hver min kærste

så det er ikke så slæmt

Indsendt af: Anonym person

[q="1"]Hej!
Det er rigtig svært det med forelskelse, og jeg kender det selv alt for godt! Man opfører sig dumt når personen kommer. Du kan måske prøve at snakke med din bedste ven om det, selvom at pigen og din bedste ven har været kærester. I er jo trods alt bedste venner. Hvis han ikke er tilfreds, må du jo bare sige til ham, at man ikke kan stoppe følelser, og han har jo selv prøvet det, Han ved sikkert godt hvordan det føles! Det er selvfølgelig stadig svært, for man ved aldrig hvordan de vil reagere, men man kan altid prøve. Det lyder ellers ikke til at være et problem for dig at spørge hende, men jeg er sikker på, at hvis du bare snakker med din bedste ven om det, vil han forstå det. Især hvis du forklarer det ekstra godt?. Jeg ønsker dig held og lykke, og håber at det alt sammen ender lykkelig??.[/q]

Indsendt af: A.N.O.N.Y.M

Hej! :D
For det første! Det med at du måske kommer til at gøre lidt ''dumme'' ting når du er omkring hende, er bare et plus. Det er et nærmest et tegn du sender på at du er vild med hende, det gjorde min kæreste også til at starte med.. Og som sagt er vi kærester nu, fordi jeg fandt ud af han kunne lide mig.. Det fandt jeg ud af ved at han gjorde lidt mærkelige ting når han var omkring mig.

Og ikke tænk over hvad din ven siger. Kærlighed er kærlighed og det skal han ikke have lov til at ødelægge!;)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?