10

Forelsket

år

Hej.

Jeg er en dreng på 15 år, som er blevet virkelig forelsket i en af mine rigtige gode veninder. Vi har kendt hinanden i snart 6 år, og jeg havde aldrig troet at jeg ville falde for hende. Hun havde en kæreste, som hun slog op med cirka 4 måneder siden, og efter det begyndte vi at skrive rigtig meget med hinanden.

 

Vi endte med at have noget sammen, men det forsvandt. Jeg ved ikke om hun ser mig ven eller mere. Jeg har fortalt hende at jeg altid er der for hende, og at jeg aldrig nogensinde ville svigte hende.

 

Jeg vil gerne have at hun ser mig, som noget mere men hvordan gøre jeg det?
Tak for Hjælpen.

Indsendt af: koalaaa

hej jeg syntes du skal spørge ind til din "VENINDE" og spørge hende om hvor i står en vigtig ting er hun skal føle at hun kan stole på dig men det har jeg en fornemmelse af at hun godt kan. prøv bare at tage en snak meed hende og hvis det er svært kan du spørge over sms om hvor i står

Indsendt af: Anonym

du kan spørge hende om hun vil være sammen og se hvordan det går

Indsendt af: Benjamin

du kunne prøve at give hende en ring... eller noget og spørge foran hovedet på hende om hun vil være kærester med dig håber du kan bruge...

Indsendt af: KIRSEBÆR

Hej
når du fortæller at du er vild med hende, og at i har skrevet sammen i lang tid, så er hun vel også vild med dig...? Men når du siger at du gerne vil vide om hun ser dig som en ven eller mere, kunne du jo prøve at spørge hende når du syntes det er så bedst som muligt. Jeg kunne forstille mig at hun også er vild med dig, men gerne vil have at du selv finder ud af det.? Syntes at du skal prøve at snakke med hende, hun betyder jo tydeligvis meget/alt for dig:)

Indsendt af: Anonym

Jeg synes du bare skal springe ud i det og fortælle hende at du er vild med hende men at det er helt okay hvis hun ikke er vild med dig (hvilket kg tror hun er) sig det som det er

Indsendt af: Anonym

hej.
jeg syntes at du skulle prøve at snakke med hende om det face to face, du kunne jo starte med at spørge ind til om hun parat til at få en ny kæreste.
ellers kunne du jo også sige det lige ud til hende, de fleste piger syntes for det meste at det er rart når drengen spørger først.

Indsendt af: Gabbi123

Hej :)
Jeg syntes at du skal forklare hende det som det er.
Min bedste ven Mikkel og jeg, har været venner i 3 år. Han fortalte mig så at han havde følelser for mig og i starten vidste jeg ikke helt hvordan jeg skulle håndtere det, men nu ved jeg slet ikke hvordan jeg skulle leve uden ham i mit liv! Vi elsker hinanden utrolig højt og vi ville ikke bytte det for noget andet.
Det er HELT klart forsøget værd at fortælle hende :)

Mange knus Gabbi :) Ønsker dig held og lykke

Indsendt af: en pige

Hej.
Jeg synes, at du bare skal fortælle hende det. Det lyder som om, at hun også er vild med dig. Og, hvis hun ikke er det, så bliver hun helt sikkert gladere for dig. Hvis du fortæller hende, hvad du føler, vil du helt sikkert være meget mere interessant i hendes øjne. Du kunne jo spørge hende om, hvad hun synes om dig, hvad du er til hende, eller hvordan hun ville beskrive dig, hvis hun kun måtte bruge antal x ord.
Hel og lykke marker.
Hilsen en pige.

Indsendt af: Anonym

hey jeg er en pige på 12 år og min kæreste på 15 vilde også gerne have sex med mig og jeg følte mig heller ikke klar da jeg kun er 12 men jeg satte mig ned og talte med ham om det og da jeg havde talt lidt med ham om det gik der ikke lang tid før jeg selv fik lyst til at have sex med ham men for at gøre en lang historie kort så syntes jeg du skal tale med ham meget åbent måske er han lige så usikker som du selv er

Indsendt af: Anonymous

Som de fleste andre i kommentarfeltet sikkert har skrevet; du skal spørge indtil hende hvor I står!
Gør det på en forsigtig måde, så hun ikke føler sig presset. Det er super sødt af dig, at fortælle hende alt det, men vær sikker på, at hun føler noget for sig - mere end venner. I kan tage det stille og roligt, for det kan godt være svært når man startede med at være gode venner. Så ikke kør den for hurtig.
Bare vær sikker på hvor du har hende, inden du fortsætter! :-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?