5

Forelsket

Pige 14 år

Hej BB

 

jeg er en pige på 14.

Jeg er begyndt at skrive med den her dreng, som jeg kender tilbage fra en skilsmissegruppe som jeg gik i da jeg var 12 år. Vi har genoptaget kontakten, vi skriver rigtig mange hjerter og flirter en hel del.

 

Han har skrevet og spurgt mig om jeg ikke vil mødes en dag i en større by, et sykke væk fra mig, det vil jeg self gerne.

Men ved ikke rigtig hvad man sådan siger når man er sammen. Og hvad kan jeg forvente?

 

Jeg har jo ikke set ham i sådan ca. 2 år. Jeg er rigtig bange for at han sætter høje forventninger til mig og han så bliver skuffet, og omvendt.

 

Mit andet problem er min mor. Tror ikke rigtigt at hun vil lade mig tage ind til byen alene.

 

Håber i vil hjælpe og svarer seriøst.
Hilsen den forvirrede pige.

Indsendt af: CT, Pige 14 år

Hej.
Du siger i har skrevet og flirtet en del sammen, så helt skuffet kan ingen af jer vel blive, for så ved i vel en del om hinanden forinden. Og til det der med hvad du skal sige, så tror jeg ikke du skal være så bekymret, fordi hvis I kan holde en samtale kørende på mobilen, så kan I sikkert også i virkeligheden. Mht til din mor ved jeg ikke hvad du skal gøre, mit bedste råd vil være at du snakker med hende om det..
Mange kram fra mig..

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Det med din mor, kan du måske klare ved at bede en veninde om at tage med og så bede ham drengen om at tage en ven med og så kan i alle sammen hænge ud. Så undgår du også akavede situationer og din mor vil måske være mere tryg.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

hejsa :) det lyder som om at du kunne bruge hjælp, hehe.
du skal slet ikke være bekymret! hvis han kan lide dig, og omvendt, er der intet der kan gå galt. Der kan self. komme noget akavet stilhed, men det sker sjældent, når man først har startet en samtale. Og hvis han virkelig kan lide dig, er han ligeglad med "forventninger." håber at det hele går/gik godt :))

Indsendt af: Katj3542, Pige 10 år

Hej.jeg kan godt forstå at du er nervøs og genert.du skrev at du var 12 år da du mødte ham,tror jeg ikke at han havde så høje forventninger til dig.men det kan godt være at har har lidt højere forventninger til dig nu end før. Når jeg gerne vi lave noget foreksempel. Så siger jeg altid hvorfor og det hjælper meget.?

Indsendt af: 2isbetterthan1, Pige 13 år

Hej pige<3
Det lyder dejligt, at dig og ham drengen har genoprettet kontakten, når det nu også virker som om du synes han er rigtig sød.
Jeg tror slet ikke du skal tænke så meget over om han har høje forventninger til dig.
Han tænker måske det samme, og er helt sikkert også helt vildt nervøs over at skulle møde dig, og spekulerer nok også over hvad du synes om ham. Men det virker som om han rigtig godt kan lide dig, når i nu skriver hjerter og skriver så godt sammen til hinanden.
Noget i kan snakke om er fx hvordan det er gået siden i sås sidst i skilsmissegruppen, hvordan det går med hans mor og far og en god ide til noget i kan lave er at sætte jer på en cafe med en kop varm kakao, og så bare snakke.
Der er selvfølgelig altid lidt akavet stilhed i starten hvis man ikke helt ved hvad man skal sige, men så må man simpelthen bare være en icebreaker, og springe ud i det.
Tænk på det som om han var din bror eller bedste ven. Du kan også fortælle ham at du faktisk har været ret nervøs for at mødes, og at du var bange for hvad han ville synes om dig, og så vil han helt sikkert kunne relatere til det for han har nok også gået rundt med de samme følelser!
I forhold til det med din mor, så synes jeg simpelthen bare at du skal snakke med hende om det.
Fortæl at det var en du mødte i skilsmissegruppen for 2 år siden og nu er i begyndt at skrive sammen, og i kunne rigtig godt tænke jer at mødes. Hvis hun siger nej må du vel bare acceptere det og håbe at hun indser at det er noget du rigtig gerne vil!
Håber det hele løser sig!
Knus

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?