4

Forelsket..

Pige 13 år

Hej, jeg er en pige på 13 år..

 

Jeg har haft en tidligere kæreste som jeg slog op med da jeg ikke havde så mange følelser for ham.. Han er 1 år yngre end mig.

 

Problemet er at på en måde ønsker jeg at være sammen med ham igen og på en måde ikke. Han er sød. forstår en og acceptere en som man er.

Men problemet er med ham er at han rent ud sagt tænker på sex hele tiden. Og har endda spurgt mig om jeg ville have det med ham hvor jeg pænt har sagt nej tak da jeg føler at det er Alt Alt for tidligt.

 

Jeg ved ikke om jeg skal finde sammen med ham igen..

Håber at nogle af jer herinde måske har prøvet det samme eller kan hjælpe mig.

Indsendt af: -H, Dreng 13 år

Hej.
Hvis du virkelig føler noget for den her fyr, syntes jeg du skal gå tilbage til ham, og se om i kan blive kærester igen. Hvis du føler at du ikke er klar til sex eller lignende er det helt okay. Det kan han nok godt forstå.

Held og lykke. :)

Indsendt af: e, Pige 15 år

Hej :-)
Hvis du virkelig har følelser for ham, så synes jeg at du burde snakke med ham. Snak med ham om jeres forhold og dine følelser. Husk at nævne at du synes at sex er alt for tidligt, for du skal i hvert fald ikke tvinges til noget du ikke vil. Hvis han stadigvæk elsker dig, så bør han også acceptere dine meninger og følelser. (det mener JEG :-) )
Håber at du kunne bruge mit svar og held og lykke!
E

Indsendt af: 123321, Pige 15 år

Hej, hvis du virkelig føler for ham, ville mit råd være at du skal snakke tingene ud med ham.
""Det gode hved at have en yngre kæreste er du kan være med til at forme ham (læste det i viunge)""
(Men det er jo også let som sagt, det er jo lidt hård nogen gange at snakke og ting. Syndes jeg) MVH- pigen der selv har været i den situration ?

Indsendt af: bunny123, Pige 15 år

hvis han siger ja til at komme sammen igen, er det vel fordi han elsker dig. så hvis han elsker dig, burde han jo også godt kunne forstå du ikke er klar til sex og hvis ikke han kan det er han ikke det værd. ..
vil også lige sige det er rigtig flot af dig du sagde fra overfor ham, ikke mindst er i alt for unge (især ham), men det er også ulovligt og tænk nu hvis du blev gravid, det tror jeg ikke i ville kunne håndtere som 13 og 12 årig.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?