11

Forelsket i bedste veninde

Dreng 16 år

jeg er en dreng der går på efterskole i øjeblikket, og jeg er blevet voldsomt forelsket i min bedste veninde her fra.

 

Jeg har haft det sådan i rigtig lang tid, men har ikke sagt noget af frygten for at hun vil afslå.

 

Jeg ved også at hun kan lide en af mine andre bedste venner som også går her, og som vi lidt har en trekløver med, derudover er jeg ret sikker på at hun ikke har nogle følelser for mig.

 

Jeg har snakket med en ven om det, og kommet frem til at jeg bare skulle prøve at komme over det, ved at undgå hende i et par uger, men jeg kan ikke holde ud ikke at snakke med hende, og nu tror hun et jeg er sur på hende.

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Dreng 13 år, Pige

Kære dreng på efterskole...
Du skal ikke prøve at undgå hende.
bare vær sammen med hende og vær tålmodig.
prøv at snak med hende om det, og hvis hun afslår, så er det bare det, altså hvad kan der mere ske?
i er jo stadig gode venner, og kan stadig være sammen, og være gode venner:)

Indsendt af: Mads, Dreng 13 år

Hej,
Jeg har selv oplevet at blive forelsket i sin bedste veninde. Der gik endelig lidt tid før jeg blev helt klar over at jeg var forelsket i hende. Jeg siger ikke du skal åbne op for hende men de gjorde jeg. Jeg fortalte hvordan jeg følte og at det ikke behøves at være gengældt. Hun gav mig ikke rigtig nogle klare signaler så jeg svævede i den der uvished. Jeg var så tålmodig og snakkede og skrev normalt med hende, og nu ser det ud til hun kan lide mig også. Syntes ikke du skal undgå hende. Vær sammen med hende vær søde og hjælpsom og ha tålmodighed. Det virkede for mig.

Indsendt af: Nielsenercool, Dreng 14 år

Bare sig det som det er min ven. Så er jeg sikker på at hun forstår dig

Indsendt af: Alextheluks, Dreng 10 år

Du kan kan tale med din.Bedste ven om de

Indsendt af: Tunmad, Pige 19 år

hej dreng.
jeg vil starte med at sige at jeg selv har gået på efterskole for et par år siden.
men angående pigen, er der ikke meget at gøre, du kan enten fortælle hende at du altså godt kan lide hende og at det er ok hvis hun ikke har det på samme måde, eller du kan lade være med at sige det. uanset hvad skal du ikke undgå hende. jeg ved ikke om det er en stor efterskole du går på eller hvordan, men kan huske da jeg selv gik på efterskole kunne jeg da ikke undgå at blive forelsket i mine drenge venner. syntes ærlig talt at du skal tage chancen og snakke med hende, for ellers kan du risikerer at hun bliver kærester med en anden eller andet der kan gøre dig ked af det når nu du har følelser for hende.
Alt held og lykke til dig og din spirende efterskole romance :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hvis du bliver ved med at undgå hende så er det jo klart at hun tror du er sur på hende, så det skal du helt klart ikke gøre. Jeg synes heller ikke ligefrem at du skal sige til hende sådan direkte hvordan du føler, for hvis du siger det og følelserne ikke er gengældt så kan det godt gå hen og ødelægge jeres venskab fordi det simpelthen bliver for akavet. Men giv det tid og hvis du synes at du kan mærke at følelserne er gengældt så prøv og sig det, men du skal være forberedt på et nej.

Indsendt af: emil 16, Dreng 16 år

men er det ikke et stort problem, hvis hun også er forelsket i ham den anden som vi begge to er sammen med hver dag. ville det ikke bare blive virkelig akavet?

Indsendt af: Thea, Pige 15 år

Hej dreng:D
Jeg har før prøvet at være vild med min bedste ven. Jeg fortalte ham det så, men intet var som før efter det. Jeg mistede kontakten til ham, da han begyndte i min klasse. Men jeg har også prøvet at min nuværende bedste ven var vild med mig. Han fortalte mig det, og vores venskab blev bare tættere efter det. Jeg vil helt klart anbefale dig, at fortælle hende det. Hvis hun er din bedsteveninde, burde hun også kunne se bort fra dine følelser for hende. Det er klart, at de første par dage er det lidt akavet, men det går over. Bare fordi du har følelser for hende, betyder det jo ikke, at du skal være kærester med hende. Du kan fortælle hende, hvordan du har det med hende, men sige, at venskabet betyder meget for dig, og at du ikke vil miste hende.
Jeg synes, det er dumt af dig at undgå hende. Det er klart hun tror du er sur, når hun undgår dig. Hun vil jo ikke gøre noget forkert. Gør det klart for hende hvad du føler, og sig at du har undgået hende pga. dine følelser. God idé at slutte af med, at du aldrig nogensinde vil/har villet såre hende!
Held og lykke!
Kærlighed herfra<3

Indsendt af: Efterskolepigen :) , Pige 15 år

Jeg går selv på efterskole i år, og jeg kan godt følge dig. Du skal ikke undgå hende, det er der nemlig ikke nogen af jer, der får noget godt ud af. Hun bliver ked af det, fordi hun tror, du er sur på hende, eller at hun har gjort noget forkert. Og du bliver ked af det, når du ser hende sådan.
Du kan vælge at fortælle hende, hvad du føler og se hvad der sker eller også kan du lade som ingenting og prøve at lade følelserne glide ud.
Hvis du så siger det til hende, så husk også at sige at ligemeget hvad, vil du stadig gerne være hendes bedsteven. Så hun ikke tror, at det er enten det ene eller det andet. Og hvis du fortæller hende det, så sig det stille og roligt, så det ikke bare kommer sådan lige ud af det blå.
Jeg håber, du finder ud af, hvad du gør! Ønsker dig alt godt!!

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Jeg er enig i mange af de andre. Du skal ikke undgå hende. Det gør slet ikke noget godt ved jeres forhold. Bare vær ligeså meget sammen med hende som du plejer. Lige nu har du to valg: Du kan fortælle hende om dine følelser for hende, eller du kan holde det for dig selv. Er du villig til at fortælle hende det? Du kan starte langsomt op. Det ville bare være ærgerligt for dig, hvis hun kom sammen med en anden. Og, hvis du vælger at fortælle hende om din forelskelse... Det ville være modigt. Og eftersom, at I er bedste venner, tror jeg, at jeres venskab er stærkt nok til at holde, hvis hun afviser dig. Og så bliver hun måske forelsket i dig senere hen.
Hel og lykke med det, du beslutter dig for.

Indsendt af: Knustpige, Pige 15 år

Du må ikke undgå hende!!! Det er noget af det værste du kan gøre, piger bliver såret og kede af det når fyre de holder af holder sig fra dem (er selv en pige)
Hvis i er rigtig gode venner, synes jeg helt sikkert du skal tage en snak med hende. Sig noget i stil med "jeg har noget jeg bliver nød til at fortælle dig.. Jeg er forelsket i dig. Jeg håber du forstår mig og hvis ikke så håber jeg at vores venskab stadig fungere"
Jeg er sikker på at hun så vil forstå dig. Måske vil hun ikke komme sammen med dig, hvis at hun ikke føler det er det rigtige, men hun vil helt sikkert ikke droppe dig.
Håber det kunne hjælpe dig lidt..
Kh pige på 15

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?