6

forelsket i en der er 2 år yngre

Dreng 14 år

Jeg er en dreng på 14 år.

 

Jeg er forelsket i en dreng på 12 år. jeg ved han også kan lide mig.

 

Hvad skal jeg gøre? Hvordan skal jeg sige det til ham?

Indsendt af: M :)), Pige 14 år

Først lagde jeg mærke til at du er til drenge. Og det synes jeg er mega nice!! Jeg ser ikke rigtig noget problem i at han er yngre end dig. Måske er det lidt underligt for jer selv, altså jeg mener du er nok lidt mere moden end ham (da du jo er 2 år ældre). Prøv og tænk på hvor meget du har lært, og hvor moden du er blevet, inden for de sidste 2 år! Men som sagt kan det godt være at det er lidt underligt for jer, når I er så unge og at der er 2 år imellem jer. Men når I bliver ældre, er det bare fuldstændig normalt og ligegyldigt.
Og altså jeg tænker at hvis I begge to godt kan lide hinanden, og gerne vil være kærester, tænker jeg sagtens at I kan det. Hvis du f.eks har hans tlf-nummer kunne du enten skrive noget i stil med, at du synes han er sød og det. Eller du kunne skrive, at du gerne ville mødes med ham, og så sige det face to face. Hvis du ikke har hans tlf nr, er der måske et andet "social medie" du kan skrive til ham? Ellers kan du e.v.t skrive et brev og så lægge det i hans jakkelomme eller taske?
Håber du kan bruge mit svar, og held og lykke!! :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 19 år

Hej.

Kunne også læse mig frem til at du er til drenge. (Det bare fedt)
Hvis jeg skulle sige min mening, tror jeg lidt som ovenstående kommentar.
Du er 14 og han er 12.
I jeres alder udvikler man sig enormt meget på de to år... Så jeg ved ikke om han vil være klar til at i måske gik hen og fik følelser for hinanden?
Det ikke noget problem at være 2 år imellem hinanden som voksen , heller ikke som sådan i din alder, men jeg tror det kan være svært fordi der sker så meget fra 12-14 (og op efter).
Synes du skal snakke med ham om hvad du tænker om det hele. Se om han tænker det samme. Også skal i begge KUN gøre det af jeres egen interesse, og ikke for andres "skyld". :)

Indsendt af: Julie_1234567890000, Pige 13 år

Hvor er det fedt at du allerede ved at du er til drenge! Det er mega nice, og det er vigtigt at du står ved det! Nå men, hvis du ved at drengen kan lide dig, er der da ikke noget problem! Alder er bare et tal, og når i nu kan lide hinanden synes jeg bare at i skal springe ud i det! Det kan nok godt være lidt svært i starten, men så har i jo hinanden! Jeg håber at du kan bruge rådet! Held og lykke!!

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

´´på jeres alder udvikler mig sig rigtig meget eks. Prøver man sig frem til ting, beslutninger og den slags. Synes måske i skal vente både fordi i er unge i nu og alder forskellen betyder normalt noget på jeres alder men det synes jeg i, ikke skal tænke på. men vi i er sikker på det, så kast jer ud i det og snak sammen både med hinanden men også med forældrene... synes ikke i skal tænke på hvad de andre synes eller siger, håber jeg kunne hjælpeog fedt i allerede springer ud så hurtigt [stærkt]

Indsendt af: karen, Pige 13 år

det skal du bare sige til ham for det har jeg gjort hvis jeg var dig

Indsendt af: hutel1316, Pige 12 år

hej med dig jeg kan se du er til drenge og det er bare så sejt. og så vil jeg også lige sige at selvom ham du kan lide er yngre end dig så er det helt ok at være sammen. fx jeg har en kæreste der er 1 år yngre end mig og ja folk stiller spørgsmål men det er helt fint. og vis folk siger ting om jer så skal du bare være helt ligeglad. :)
HELD OG LYKKE

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?