5

Forelsket i min bedste ven

Pige 14 år

Hej.
Jeg er en pige på 14 år, der er forelsket i sin bedste ven. Jeg går i 8. klasse, og klarer mig godt i skolen. Det sidste år, har jeg været enormt forelsket i min bedste ven, (lad os kalde ham Andreas), som er knap 16. Andreas har en kæreste, som ikke nok med det, er en af mine gode veninder.
 

Det er enormt problematisk for mig, da jeg virkelig kan lide ham. Men jeg kan jo ikke sige noget til ham, da hans kæreste/min veninde, vil finde ud af det, og jeg vil ende med at miste venskabet til dem begge.
 

Jeg har haft nogle problemer med selvskade, en lille depression, følelsen af ikke at være god nok både hvad der gælder karakterer og generelt bare mig. For et halvt år siden, skete der en af mit livs mest forfærdelige episoder, og jeg vil aldrig nogensinde kunne glemme det der er sket, eller den smerte jeg har givet min familie. Den eneste der ved al dette, er Andreas.
 

Jeg har snakket med ham mange nætter hvor jeg var grædefærdig over al dette, og han har været oppe hele natten for at snakke mig fra at gøre noget dumt.
 

Jeg er begyndt at miste kontakten til Andreas, da jeg ikke kan lide at skrive med ham, fordi hans kæreste læser alle beskederne, og fordi de altid er sammen. Jeg føler, at han ikke har tid til at snakke med mig i timevis mere og være der for mig, efter de er kommet sammen.
Jeg har selvfølgelig forståelse for, at de er glade for hinanden og sådan.
 

Jeg har virkelig brug for at godt og relevant svar, da jeg er ved at gå ud af mit gode skind på grund af alt det her.
 

Tak på forhånd.

Indsendt af: :-)

Hej, jeg er en 15 årig pige, der går i 8. klasse.

Altså, det er jo ikke sikkert, at I ikke længere vil være venner, hvis du fortæller Andreas om din forelskelse, men jeg kan godt se, hvorfor det skulle være udelukket.

Du kan vel godt bede Andreas bede sin kæreste om ikke at læse alle de beskeder dig og ham har skrevet sammen, fordi det får dig til at føle dig overvået. Du kan også bare gå direkte til hans kæreste og sige det. I er jo veninder.

Det er nok bedst at skjule dine følelser for Andreas, hvis du ikke vil risikerer noget. Hvis de en dag slår op, kan du træde et skrit tættere på Andreas og håbe, at han også bliver forelsket i dig.
Du kan også løbe risikoen og fortælle det til ham, hvis du virkelig ikke kan holde det tilbage. I er jo også venner og sådan noget, så du kan vel bede ham om ikke at sige det videre. Men det virker mere sikkert at skjule dine følelser og lægge dem lidt til side.

Venlig hilsen :-).

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Hej jeg er en dreng på 15 år. Jeg er homoseksuel og har haft samme problem som dig. Jeg sagde sandheden til min ven men han følte selvfølgelig ikke det samme for mig. Jeg blev nød til skifte skole så gør ikke som mig. Håber det går godt

Indsendt af: Anonymous, Pige

jeg forstår din problematik. fortæl ham hvordan du føler og prøv også at fortælle det til din veninde. og hvis du har et problem med at sige det med ord, så prøv at skrive et brev/SMS.

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hej!
Jeg forstår godt din problematik og jeg ved godt at alting nogle gange kan være noget lort. Jeg synes du står i et meget svært dilemma. Jeg synes du skal beslutte med dig selv om det er det værd at risikere at miste begge dine venskaber. Jeg synes også det kommer an på om du føler at din bedste ven også godt kan lig dig og det ikke kun er dig der føler sådan. Jeg synes ikke du skal spørger ham som kæreste eller hvad du nu vil. Jeg synes to venskaber er mere værd end en evt. kæreste. Du syntes bare du skal bide i det sure æble. Om ikke andet så vent til de måske slår op. Men jeg ville vente det kan jo også være at der kommer en aden der er sødere end din bedste ven ;)
Håber du kunne bruge det til noget <3

Indsendt af: Pigen som der s..., Pige 15 år

Hey
Jeg er en pige på 15 år og for et år siden mødte jeg den her dreng. Vi blev bedstevenner og jeg vidste han var vild med min bedsteveninde, hun var også vild med ham.
Jeg fortalte ham fyren, at jeg kunne lide ham, men han sagde bare at det betød ik noget for vores venskab.
Jeg hjalp fyren med at blive kærester med min bedsteveninde.
Hun slog op med ham på et tidspunkt, fordi hun troede jeg havde noget med ham, men det havde jeg jo ik.
Jeg har nu mistet både min bedsteven og veninde. Jeg har dog fået noget nye, men det er ikke det samme.
Episoden har været startskudet til at jeg har det EKSTREMT svært.
Mit råd er at du siger til drengen at han er en fantastisk ven og du aldrig vil miste ham, men at du er bange for at han skubbe dig væk på grund af hans kæreste. Skriv at du måske er lidt træt af at kæresten læser beskederne, fordi ærligtalt så er det ik helt i orden.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?