6

forelsket i en pige

år

Hej jeg er en dreng på 14. (D)

 

Jeg er forelsket i en pige fra min klasse.
Det er en underlig historie og er nok lidt kompliceret.

 

Da vi engang gik i tror det var 4, 5 eller 6 klasse kom pigens veninde løbende hen til mig og førte mig ned på toilettet der efter hun spurgte om jeg var forelsket i (a) [hende jeg er forelsket i] hvor jeg svarede at jeg ikke var. Dengang var jeg dum nok til at sige nej.

 

Efter det gik hun ned til (a) og sagde det. Hun begyndte at græde og det gik først op for mig der at hun spurgte om vi skulle være kærester.

Jeg havde det så dårligt med mig selv resten af ugen og kunne bare ikke tage mig sammen og snakke med hende.

 

Nu skal jeg op i 8. Klasse og hun er blevet populær og mega lækker. Jeg tør næsten ikke snakke med hende...

 

 

Hjælp!!
Hilsen (D)

Indsendt af: Team

Hej. Jeg er en pige på 14 år.
Sikke en uheldig kærlighedshistorie.
Men det kan blive god igen.
Måske kan hun stadig godt lide dig. Du kan jo prøve at flirte lidt med hende. Du kan bare prøve at få øjenkontakt med hende. Hvis hun bliver ved med at kigge dig i øjnene, er det et godt tegn. Det viser nemlig, at hun er interesseret. Hvis du kan så hold øjenkontakten i lidt længere tid end man normalt gør. Få øjenkontakt med hende et par gange i løbet af et stykke tid (måske 3 uger). Hvis hun viser interesse, så kan du jo tage en snak med hende under fire øjne, så du kan forklare hende, hvad der skete dengang, og hvordan du havde det.
Det var mit bedste råd. Hel og lykke. ?

Indsendt af: Anonym

Hej D!☺
Jeg har selv stået i den situation.. Og det er ikke rart.. Jeg syntes at du skulle tage mod til dig også bare sige:" Hej." til hende eller føre en samtale med hende? Hvis du har hendes nr så skriv til hende, hvis du har følelser for hende ( på K måden ) så syntes jeg bestemt at du skal gå efter hende❤
Det skal nok gå!❤ stå i samme problem bare med en dreng! Men jeg vil give dig det råd som, jeg selv er igang med at prøve!.
Held og lykke til dig!
M.v.h pige på 14❤

Indsendt af: Johanne

Åhhh... Kærlighed Er det mest kompliceret i verden!!
Altså nu er jeg jo en pige, men Hvis jeg nu skal se det fra din side. Så ville jeg nok, få hende på tomands hånd og spørge om hun stadig kan lide dig!!

Hvis du ikke tør, så skriv til hende på Facebook eller sms. ❤️

Håber at det kan bruges❤️
Hilsen moi?

Indsendt af: Nana

Hej, jeg forstår dig godt. Måske skulle man prøve at tage ja-hatten på, og så tro på sig selv, og sige "Jeg kan godt, det skal nok gå". Hvis hun tænker, "Hvorfor gjorde, han ikke bare det første gang". Så sig du var nervøs, eller gik i panik, og husk at fortæl hende hvad du føler, det er meget vigtigt for en pige at høre, hvis hun er det værd. Måske kan det være rart at tage det først skridt nogle gange. :) Håber det gav nogle ideer :) ?!

Indsendt af: Pige

Jeg forstår dig selv om jeg ikke har prøvet så jeg vil gerne hjælpe

1) prøv og skriv lidt med hende, men pas på at du ikke kommer i venne zonen

2) snak med hende
Det kan godt være det er svært men prøv og prøv det vil hjælpe du kan altid starte med små sætninger

3) flirt med hende så hun kan se at det er hende du vil have

4) virk lidt overbeskyttene over for hende når der kommer drenge for det kan også godt give hende tegn tik at du kan lide hende

5) husk og tage chancer det kan være at der sker noget godt

Men glem nu ikke at der kan komme lidt modgang en gang i mellem

Indsendt af: Anonym

Du kan evt. Skrive på FB og skrive det ærligt, det er super svært og det forstår jeg udemærket godt! Jeg er en pige og ville have det bedst hvis jeg fik en ærlig besked, eller endnu bedere et telefonopkald :) lav en Brainstorm og skriv ned hvad du vil sige! Du skal ikke tøve, bare få det gjordt :) Håber at i finder ud af DR og ender sammen :)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?