7

Fortælle "bedste ven" at jeg er homo?

Dreng år

Hej! Jeg er en dreng på 16 år!

Jeg har haft mistanken om at jeg er bøsse sinden jeg var 13 og erkendt det overfor mig selv da jeg var 15.

 

Jeg er ikke sprunget ud endnu, og jeg føler ikke at jeg kan fortælle mine forælde det. Så jeg har tænkt mig for at fortælle en af mine rigtig gode venner, eller nærmere "bedste ven".

 

Men ved ikke rigtigt om det er en god idé eller om hvordan? - Kan snakke om alt med ham, og jeg stoler (næsten) blindt på ham.

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej tvivlende dreng på 16 år.
Jeg er en pige - også 16 år.
Jeg fortalte engang min bedste veninde min store hemmelighed, og jeg fik ikke den reaktion, jeg håbede på. Derfor fortryder jeg nu super meget, at jeg har fortalt den. Jeg skulle have ventet i længere tid og så vuderet det dér. Den følelse jeg sidder tilbage med nu, vil jeg ikke have, at andre også skal opleve. Så jeg synes, at du skal gøre det, jeg skulle have gjort. Det er bedre at vente og være helt sikker, end at springe ud i det og fortryde meget. Men jeg synes, at du skal fortælle det til din bedste ven, når du føler dig helt klar. Føler du dig egentlig klar til selv at vide det?
Hel og lykke med det, du vælger.
Venlig hilsen #1.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

hejsa
jeg syntes at det er mega sejt du føler dig klar til at snakke med din ven om det.
Det er jo et kæmpe skridt for dig og noget du uden tvivl kan være stolt af!
du siger at han er din bedste ven, og hvis han er en sand ven vil intet forandre sig når du fortæller ham det, og hvis det gør, så er han bare ikke en rigtig ven også er det hans eget problem! for du skal fejre at du er som du er og ikke skamme dig over det!
min utrolig gode veninde fortalte mig for nogle måneder siden at hun er biseksuel, og det har bare gjort vores forhold stærkere!
hun er i dag glad for at hun for at hun åbnede op for mig og resten af vores vennegruppe!
hun har i dag heller ikke fortalt hendes forældre det, men det skal nok komme!

jeg syntes at du skal følge dit hjerte, hvis du føler dig klar til at dele denne del af dig selv med andre så skal du gøre det, men det kan også være svært bare lige at gøre det, for når først det er ude så kan det ikke trækkes tilbage igen!

håber du kunne bruge mit svar
mine tanker går til dig
-15 årig pige

Indsendt af: Mari16k2, Pige 11 år

Hvis Du stoler på at du er bøsse og at du er sikker så synes jeg at du skal gøre det der føltes rigtig. Hvis du tør at sige det og hvis du vil så gør det

Indsendt af: Anonymi, Pige 14 år

Hej dreng på 16
Jeg synes virkelig at du skal fortælle det til din ven.
Hvis i kan snakke om alt er jeg sikker på at i også kan snakke om det her. Har selv en mor der er lesbisk så skal tit fortælle det til folk. Det er selvfølgelig ikke det samme men lidt. Selv hvis han bliver sur eller synes at det er klamt eller at hans reaktion bare Ikke lige var den du håbede på så er jeg sikker på at Van kommer sig over det. Hvis i virkelig er gode venner som du skrev er jeg 100% sikker på at det nok skal gå

Indsendt af: Anopigen, Pige 15 år

Hej:-)
Shit jeg synes du er sej!
Hvis han er en rigtig ven vil han acceptere det...
Så ja, hvis du tør synes jeg du skal:-)

Indsendt af: Lille Hjælper, Pige 15 år

Jeg synes du er vildt sej hvis du siger det, men tænk dig nu om. Er du helt 100% på din seksualitet? Kan din ven holde på din hemmelighed til du selv er klar til fortælle den? Hvad gør du hvis jeres venskab, mod al forventning, skulle gå i stykker? Og så videre, og så videre.
Hvis du fortæller ham det og han accepterer det og at du ikke er klar til at fortælle alle det, ja så har du godt nok en bedste ven der er værd at holde fast i.
Tænk lidt over det og hvis du stadig føler dig klar, ja så har du svaret på dit spørgsmål.
Al held og lykke, og kæmpe respekt til dig :)

Indsendt af: DenHomlseksuell..., Dreng 13 år

Hey dreng på 16,

Jeg er selv homoseksuel og fortalte det til min bedste ven for snart et år siden. Jeg synes du skal vælge en person som du er HELT sikker på kan bakke dig op om det, for hvis den første person som du siger det til tager det negativt vil det bliver sværere at sige til andre.

Jeg ville tro at hvis I er bedste venner så vil han være glad, Jeg har selv fortalt at jeg er homoseksuel til 7, som bakker op om det. Og jeg tror snart jeg er klar til at sige det til mine forældre, men jeg synes du skal give dig selv al den tid du behøver.

Held og Lykke,

Drengen på 13, snart 14.