3

Fortrudt den nye skole.

Pige 11 år

Hej!

Jeg er en pige på 11 år (snart 12) og jeg er for er par måneder siden flyttet skole. Men, jeg føler virkelig ikke at jeg har særlig mange tætte venner på den nye skole, da en del klassen er meget sammen i store grupper. Synes tit bare at jeg går med i den store gruppe bare for at have noget at lave i pauserne.

 

Jeg synes aldrig jeg har nogen at sige de 'Tætte' ting til, undtagen min rigtig gode veninde S som går på den anden skole.
Da jeg kun er 11 tænker jeg at jeg skal tale med mine forældre om der, hvilket jeg også har gjort. Men de vil ikke lade mig flytte tilbage fordi 'Jeg skal prøve lidt mere'

 

I den nye klasse har der hverken været ret mange der er gået ud, eller kommet ind, så klassen har et virkelig godt sammenhold, da de har været sammen siden 0. klasse næsten. Så det er virkelig svært at komme ind i sammenholdet.

 

Jeg ved ikke om jeg bare skal vente, eller tale med mine forældre igen?
KH: M

Indsendt af: Pige 13 år, Pige 13 år

Prøv måske at snakke med nogle nye og skabe nye bånd og venskaber. Jeg synes du kunne give det en chance, men hvis det så ikke går burde du tale med dine forældre om det. Måske kunne i finde ud af noget med en helt ny skole.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

Hej ?

jeg har kun en ting men jeg tænker den vil hjælpe -

- tal med nogen fx din lærere, forældre, gamle veninde.

håber det kan hjælpe dig

KH. en der vil hjælpe dig

Indsendt af: Hjælper, Pige 13 år

måske skal du præve de mindre klikker så ville det være nemmeré at snakke med dem og der var en pige der kom ind sidste år og det hende er je bedste veninder