4

Forvirret

år

Hej jeg er en pige på 12 snart 13

Jeg kan rigtig godt lide en dreng men han er 15-16 år og han kan også lide mig siger han men det er vores aldre siger han.

Og jeg mister mine pige venner en hefter en og står sådan lidt alene og har kun mine drenge venner tilbage og jeg kommer hele tiden op og skændes med folk og bed ikke rigtig hvad jeg skal gøre.

Er hel ude af mig selv , og har været meget ked af det og har cuttet men gøre det ikke mere fordi mine to bedste veninder Hjælp mig men nu har de vendt rykken til mig og snakker ikke til mig.

Plizz hjælp mig ?

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hej jeg kan godt forstå hvordan du har det.. Vis jeg var dig ville jeg se tiden an med dig og ham. Jeg ved at drenge i den alder tænker meget på sex det kan være en af grundene til han ik rigtig ved om han vil eller ik vil.. Den seksuelle lavalder i Danmark er 15 år og hvis en eller anden får ondt i røven og tror i går i seng sammen og melder jer så er det ham der for straffen så det kan være en af grundene... Hilsen en pige på 16

Indsendt af: LunaTsuki

Kærlighed er svært nogen gange. Jeg synes at du skal se tiden an imellem jer to, for at være sikker på om det rent faktisk er kærlighed. Jeg tror også du skal tænke på jeres udviklinger i forhold til sex.
Bliv på den rette kurs, og lad være med at lade kærlighed slå dig ud. Det er flot at du har skrevet herind om det. Bare pas på dig selv, cutting vil ikke hjælpe noget. Lige meget hvor svært det er.

Indsendt af: 2 piger

Hej pige på 12.
Vi kan godt forstå dit problem og vi tænker at vi måske kan give dig et råd. Det kan være at dine veninder ikke har vendt ryggen til dig men måske har de synes at det var lidt uhyggeligt at tænke på du havde cuttet, det synes jeg ihvertfald det var da jeg fandt ud af min veninde havde cuttet, det bedste du kan gøre er at gå over til dem og snakke med dem. Du skal passe på med at gøre det med ham den 15-16 årige til et alt for stort problem, da han nok starter på gymnasiet og i vil få svært ved at have kontakt. For hvis du gør det går det måske ud over dine venner og din hverdag. Det kan også være en rigtig god ide at sige til dine veninder "hey piger må jeg lige snakke med jer?" og så fortælle dem hvad der går dig på. Det kan selvfølgelig være svært og åbne sig op for ens veninder men prøv alligevel. Håber du kan bruge nogle af vores råd. Alt held og lykke fra os.

Indsendt af: Anonym

Kære pige på 12 snart 13 år
Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg du skulle sige til ham at kærlighed ikke har noget med alder at gøre. Hvis du er bange for at sige det forstår jeg det godt, synes du skulle sige det til ham bare et råd??

Forelsket i den samme - hvad gør man?