10

Hvad gør jeg??

Pige 13 år

Kan godt lide en dreng fra klassen, alle spørger om jeg kan lide nogle, siger bare nej, er ret genert.

 

Men så her i fredags var jeg til en slags" julefrokost" klassefest, det var vildt pinligt, vi var de eneste inde i rummet, og ved ikke om han kan lide mig!?men jeg synes han er ret sød!

 

Hjælp!

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej.
Jeg kan godt forstå, hvorfor du siger nej. Det plejer jeg også at svare til det spørgsmål. Hvad sker der lige for, at man hele tiden bliver spurgt, om man er forelsket i nogen? Jeg synes, det er lidt sært, når folk hele tiden spørger om det. Men det er også helt fint, at du svarer nej. Man vil vel ikke have alle til at vide alt om en, og det kan være, at du ikke er klar til at fortælle nogen om din forelskelse eller at gøre noget ved den.
Jeg synes, det er heldigt, at I var alene i noget tid. Så var han nok mere opmærksom på dig. Og det sker der vel ikke noget dårligt ved, hvis du godt kan lide ham, og han er sød.

Indsendt af: <3, Pige 11 år

Du må da helt selv vælge hvad du vil svare når folk spørger dig om du er forelsket, for det er da privat! Det der er i dine tanker er i dine tanker! ;)

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hej, jeg kan godt forstå at du siger nej når folk spørger, det gør jeg også. Men hvis du gerne vil mere i kontakt med ham den søde dreng, så kunne du jo prøve at skrive til ham, og spørge lidt ind til ham. Hvis fx han er fodboldfan så kunne du spørge hvem han holder med osv. Det er ofte lettere at skrive sammen, når man er lidt genert(; Prøv at smil lidt til ham når han kigger på dig, et smil er det smukkeste du kan have på(: Jeg håber du kan bruge mit råd til noget.
Venlig Hilsen Lou

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej pige.
Hvis du så godt kan lide ham må du vise det på en måde og finde ud af om han også kan lide dig.. Kærlighed er MEGET forskelligt så jeg ved ikke hvordan du kan vise det.. Vis det på din egen måde. Ved ikke om det var råd nok? Men håber det kommer til at gå godt.(:

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hej, har været i samme situation som denne >;)) Der er nogle små step man skal igennem, heh. Altså. Du kunne se lidt mere efter ham og når han ser dig smiler du sødt, du kan også komme til at gå ind i ham ved ''et uheld'' og sige undskyld og starte en samtale der, du kan evt. kigge på hans FB og like et af hans billeder eller profil billede og se hvad han intreserrer sig for så kan du snakke med ham om han inetresser >;) og så kan jeres forhold jo udvikle sig.

Indsendt af: Råd, Pige 13 år

Hej jeg forstår godt at du siger nej, har prøvet det. Jeg fik min søde kæreste ved at. Vi begyndet at snakke og efter 3 dage fik vi plads ved hinanden, så vi snakkede rigtig meget og vi var meget sammen i frikvarteren og så fik jeg en ven til at skive til ham at jeg godt kunne lide ham og så kunne han også lide mig, så spurgte han mig over besked.

Indsendt af: knu, Pige 15 år

Hej, det der er rigtig vigtigt er bare at finde ud af om han godt kan lide dig. En god ide ville være at begynde at snakke med ham og hans venner så det virker mere naturligt. Du kan jo godt tage en veninde under armen og så kan I gøre det sammen. Det er en god ide, hvis du har en tæt veninde at kun fortælle hende om det. Hvis han pludselig finder ud af det kan det være virkelig akavet. Så begynd at snak med ham og hans venner og så hvor det fører hen

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Ja jeg har også prøvet det. Du kan prøve at kigge efter ham, add ham på Facebook, skrive beskeder på hans bord eller spørge dine gode venner om råd. Der er svær tid men du er sikkert ikke den eneste i klassen der har prøvet at være forelsket på den måde. Husk at smil til ham, og hvis han smiler til dig er det kun et godt tegn ;)

Indsendt af: Mille, Pige 15 år

Hej. :)
Det er helt i orden at du siger til de andre at du ikke er vild med nogen når de spørger. Du bestemmer jo selv om du har lyst til at fortælle nogen at du er vild med ham drengen. Du skal kun fortælle det til andre, hvis du selv har lyst.

Hvis du gerne vil vide om drengen også er interesseret i dig så kan du jo spørge ham ad. Men det skal nok ikke lige være det første du gør. Jeg er selv genert, så jeg ved hvor svært det kan være. Jeg synes du skal prøve at starte med at blive venner med ham. Snak med ham om hans interesser eller nogle ting der sker på skolen.

Når i sidder i klasseværelset kan du prøve at få øjenkontakt med ham, og så holde øjenkontakten lidt længere end normalt. Hvis han kigger på dig, så smil sødt til ham. Hvis han efter et par gange prøver at få øjenkontakt med dig, så er han nok også interesseret i dig.

Hvis I har gruppearbejde i skolen kan du også prøve at komme i samme gruppe som ham, og så kan du måske også lære ham lidt at kende på den måde. Jeg ved jo ikke om i er venner, eller om i bare kender hinanden.
Hvis I er venner så prøv evt. at komme til at røre tilfældigt ved ham, f.eks. på armen. Men det skal være ret diskret.

Håber du kan bruge noget af min hjælp. :)

Indsendt af: SUPERHELTEN, Dreng 14 år

Jeg syntes af personlige arfainger at du skulle spørge ham face to face ved det er hårdt men just do it vis han så ikke lige er din type så prøv at bliv ved men problemet med det er så at det måske kan blive nogle kedelige og meget korte forhold og det er der jo heller ingen der kan lide så ?

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?