7

Hvad gør jeg?

Pige 13 år

Mine forældre har været skilt i snart 4 år nu.

 

Og ligesiden at de blev skilt har jeg nærmest ikke kunne tænke på noget andet.

Jeg valgte at bo hos min far, men jeg fik ikke lov til at vide hvornår jeg skulle bo med min mor. Jeg bor nu hos min mor hver anden Lørdag og så skal jeg hjem til min far Søndag morgen kl 10.00.

 

Jeg vil virkelig gerne have mere tid med min mor og jeg savner hende rigtig meget, men hvis jeg siger det til min far bliver han sur.

 

Hjælp...

Indsendt af: Anonym<33, Pige 15 år

Hej Søde, mine forældre er også skilt og det har de snart været i 2 år jeg kan sagtens forstå hvordan du har det havde det nemlig på samme måde men jeg snakkede med mine forældre rigtigt meget om det da det var mig, jeg kan forstå at du ik vil gøre din far sur eller ked af det men i denne situation skal du kun tænke på dig selv og hvad du vil det kan være hårdt men det virkede for mig og ny er jeg hjemme ved min far i ene uge og hjemme ved min mor den anden uge og sådan skifter det <3 jeg håber det hjalp. -Anonym <3

Indsendt af: Cpu, Pige 11 år

Sige til din mor at du gerne har mere tid med henne og så siger hun det til din far

Indsendt af: hejkaro, Pige 13 år

hej mine forældre har også været skilt i mange år nu men prøv at skriv/snak med din mor om at du godt vil være sammen med hende lidt mere til håber det hjalp.

Indsendt af: sofie5670, Pige 10 år

hej mine forældre har været skilt i 8 år. og de har delt mig fint. du må ringe til din mor og lade dine forældre løse det. for det går ikke at du er ked af det.?

Indsendt af: Loui203e, Pige 18 år

Hej du.
Jeg kender det jeg synes du skal sige det til kommunen

Indsendt af: 18 årig med erf..., Pige 18 år

Hey dig.
Jeg synes helt klart, at du skal hive fat i begge dine forældre - sammentidig. Sig at du ønsker, at være hos din mor noget med. Evt. en hel weekend hver anden uge. Det er deres rolle, at de skal lytte til hvad DU har burg for. <3 Jeg håber det hele løser sig for dig!

Indsendt af: Hihi, Pige 15 år

Det lyder ikke så fedt! Har du måske prøvet at snakke med din mor om det? Hun vil helt sikkert også gerne være mere sammen med dig! Det kan være at dig og din mor kan snakke med din far sammen om det, hvis du altså ikke har lyst til at gøre det alene?

Hvordan har du det med dine papsøskende?