8

Gaming

Dreng 13 år

Hej Alle!

 

Jeg er dreng på 13 der gamer hele dagen lang! Bogstaveligt talt! Jeg har fået den regel hjemme hos mig at jeg må spille computer, så længe jeg har lavet mine lektier.

 

Jeg har aldrig lektier for, så derfor spiller jeg med det samme jeg kommer hjem. Jeg spiller cirka 8 timer om dagen....

 

Hjælp mig! Er det for lang tid at spille?

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Synes du skal gå lidt udenfor.(: Selvom det kan lyde viiiildt kedeligt så hjalp det mig! Har også nogle dage hvor jeg bare sad heleeeeeee dagen inde foran min pc men jeg gik udenfor og det hjalp!(:

Indsendt af: J.A, Dreng 12 år

Kender det også.... spørg nogle om de kan være komme hjem til dig eller hos dem. Eller hvis du også er vild med en pige så inviter hende.
Det hjalp med mig. :))

Indsendt af: dani767e, Pige 13 år

ja det er for meget at spille så lang tid du skulle til at komme udenfor :D

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Ja du spiller lidt for lang tid, men jeg har et råd prøve at skype i mens du spiller.

Indsendt af: Bigboy27, Dreng 15 år

Hey du. Jeg er en 15 årig gut som har spillet computer siden jeg kan huske. Jeg spiller tit World of Warcraft fordi jeg synes det er sjovt med alt den kommunikation med andre mennesker. For et år siden spillede jeg selv cirka de otte timer om dagen, men det ændrede sig da jeg fik en kæreste. Hende mødte jeg ved et busstoppested hvor jeg lige kiggede op fra min mobil og faldt i snak med hende. Er ikke sammen med hende den dag i dag, men hun viste mig at det var i orden at spille meget hvis det virkelig er det du brænder for, men hvis du stadig nogle gange bare kan kigge op og se alt det du går glib af ;) prøv at arbejd dig frem til noget du godt kunne tænke dig. Heller sigte efter stjernerne og misse, end at sigte efter en træ-top og ramme :) alt i alt intet galt i at spille meget, hvis du engang imellem kan komme lidt ud

Indsendt af: Anonymusius, Pige 11 år

Jeg synes selv at du burde skære ned til måske 6 timer om dagen (bare for at få en start) jeg har selv en kæreste og han gamer VIRKELIG MEGET som i hele tiden ligesom dig☺️
Og han er begyndt at skære ned da han risikere at få briller hvis han spiller for meget????

Indsendt af: Rocki, Pige 13 år

Hej, jeg er også 13 år, jeg spiller også hele tiden! Jeg er bare en pige. Jeg synes det er en god ide at aftale noget med dine kammerater om i kan gå en tur eller noget hver anden dag eller noget, så du også får noget motion, får det er RIGTIG vigtigt!
Gaming er dejligt, men ikke altid det bedste, håber du læser mit råd og tager det til dig. Ha det godt!

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Ik være bekymret. Jeg spiller 12 timer om dagen :Q

Hvor afhængig er du af din telefon?