7

Hvorfor giver hun mig skylden???

Pige 12 år

Hey:))
Min forældre blev skilt for omkring 3 år siden. For ca. 2 år siden fik min far en kæreste, hun var rigtig sød og glad i starten.

Men så lidt efter de var flyttet sammen, begyndte hun at være rigtig ond og led mod mig og min søster. Som foreksempel når hendes datter gør noget ondt ved mig og min søster. Siger min fars kæreste bare det er ogs jeres skyld, selvom det IKKE var ogs.

Hvordan kan det være hun er så ond og led??

Indsendt af: Anonymous, Pige 23 år

Bare sig det til din far han skal nok tro på dig du er jo hans datter

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Snak med din far<33 Virkelig!

Indsendt af: Kitkat, Pige 15 år

Hej!
Det lyder ubehageligt, at din fars kæreste er sådan overfor dig og din søster! Synes ærlig talt, at du skulle tage en snak med din far om det. Det kan være, at din fars kæreste ikke gør det med vilje, eller er bevidst om, at hun forfordeler hendes eget barn. Du kan sige til din far, at du føler dig uretfærdigt behandlet af hans kæreste, at hun siger at det er jeres skyld, når du ik mener I har gjort noget forkert

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Det lyder utrolig ubehageligt, og jeg vil foreslå dig at sige til hende, hvordan du har det. Hvis det ikke hjælper, synes jeg du skal fortælle din far, hvordan du føler.
Håber det hjalp, kh S

Indsendt af: En pige, Pige 12 år

Dig og din søster skal snakke med jeres far om det. Hvis han ikke gider så tal med jeres mor. Og hvis han ikke gør noget ved det så flyt hjem til jeres mor.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hey:) det lyder ikke ret, har selv prøvet noget af det samme min forældre blev skilt for 4 år siden og jeg var virkelig ked af det, fordi jeg var så sur blev jeg sur på min mors kæreste fordi jeg følte han havde stjålet min mor. Så måske er det ikke noget din fars kæreste gør med vilje, men jeg ved det kan være svært men tal med nogle, måske syntes du det er svært at sige til din far men så sig det til en du føler dig tryg ved. Det kunne være din veninde, lærer, mormor, søster jeg ved alle ville hjælpe dig :)

Knus fra mig

Indsendt af: Depressed Potato, Pige 11 år

Din far elsker dig, og vil nok kunne forstå dig..(:

Hvordan har du det med dine papsøskende?