6

Hår

Dreng 12 år

Hej. Er en dreng på 12.

 

Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irritere mig mega.

 

Er der andre derude der også har det eller er jeg en særling?

Indsendt af: citygirl911, Pige 13 år

Kære dreng på 12.
Jeg er selv en pige, men begyndte allerede at få hår under armene som 9-10-årig. Både drenge og piger baberer sig under armene, men de fleste piger synes faktisk at det er pænere hvis en dreng har lidt hår under armene- det viser bare at han er ved at blive en mand

Indsendt af: Højere magter, Dreng 20 år

Hej
Du er bestemt ikke en særling! Der er altid nogen der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Der går ikke lang tid før andre drenge fra din klasse vil opleve det samme.
Jeg synes ikke du skal bruge din energi på at tænke på det, det ændre jo ikke noget ved hvordan dine venner opfatter dig eller dig selv som person.

Håber du forstår hvad jeg mener, held og lykke til dig!

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

HEJ......
nu skal du høre. Det er normalt i din alder at få hår under armene alle kommer igennem det selv piger kommer igennem det. Det kan godt være at det er iretererne men tænk på at du snart er en mand og jeg syndes det er heldigt at man er den første det betyder bare at man er den der er ved at blive en mand.
men et kæmpe kram her fra....

Indsendt af: isabellapigen14, Pige 13 år

hej dreng! jeg er en pige på 13 og har MEGA MEGET hår dernede jeg overdriver ikke, spørg din mor eller far om lov om du ikke må få det væk så kan de hjælpe dig med at lære hvordan man styre en skrabber jeg bruger selv en:)

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Heej dreng på 12, bare rolig du er ikke den enest jeg fik går da jeg var om kring de 8 tæt på 9 mit, fik også mit som 9årt så kender alt til det, et godt råd er og tag det som en komponenten

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

Jeg er en pige på 10 og jeg har allerede hår dernede... Jeg forstår dig godt det er ikke ligefremt sjovt?

Hvordan har du det med din krop?