6

Hårdt at gå forbi det gamle hus!!!

Pige 11 år

Hej, jeg er en pige på 11 år.

 

Mine forældre blev skilt for et par måneder siden ( d.1 nov 2016). Jeg har her for tiden synes det har været virkelig svært at gå forbi det gamle hus som vi allesammen boede i inden de blev skilt fordi dem der bor der nu har lavet det fuldstændigt om altså malet det, nye vinduer i, nyt tag og de har næsten ødelagt hele haven!

 

 

Mig og min lillebror elskede at lege i haven og vi havde en hemmelig sti, men nu har de bare ødelagt det hele...

Jeg synes det er SÅ svært at gå forbi det uden at komme til at få tårer i øjnene!

 

Det er også blevet meget mere hårdt at gå forbi det fordi jeg hver dag går forbi det på vej til skole/ hjem fra skole.

 

Hjælp mig!!!

Indsendt af: Eami, Pige 13 år

Jeg synes du skal prøve at lave et af dine nye huse/lejligheder om så de næsten ligner det gamle hus ???❤️

Indsendt af: Sommer lola, Pige 10 år

Hej jeg synes at du skal snakke med en voksen om det og når du gårforbi huset så prøv at tænk på de gode minder dig og din bror har haft ?

Indsendt af: MAGM, Pige 11 år

Det er hårdt at se ens gamle hjem. Tårnene kan som sagt blive blanke eller løbe i vand, men jeg syntes at når du nærmere dig huset trække vejret dybt ned i lungerne og sige til dig selv at der er det jeg engang har boet i. Prøv at tænke på minderne og til sidst bliver det rare at gå forbi. Det hjalp ihvertfald på mig.?

Indsendt af: saga, Pige 15 år

Hej. Jeg havde det på samme måde, da mine forældre blev skilt. Det kan være rigtig hårdt, og der er en masse minder fra ens gamle hus. Mit bedste råd er, at prøve at skabe en masse nye og goder minder, de nye steder du bor. Selvom det aldrig bliver det samme som før, kan det sagtens være lige så godt, bare på en lidt anden måde. Og prøve at snakke med sine forældre, og især søskende om det, da de går igennem det samme som en selv. Det hjalp mig rigtig meget.
Held og lykke :)

Indsendt af: anonym:), Pige 15 år

jeg kan godt forstå du syntes, at der er hårdt og gå forbi, da det er dit bardomshjem, men prøv at få det bedste ud ad i dit nye hus(e). prøv måske at snakke med nogle venner om det, bare prøv at få din vrede ud. det hjalp i hvert fald for mig, da mine forældre blev skilt, og solgte mit barndomshjem.

Indsendt af: Kimsen, Dreng 13 år

Jeg kender det godt og jeg har virklige haft det dåligt siden men det har hjælpet mig at prøve at miditer det synes jeg også du skulle prøve

Hvordan har du det med dine papsøskende?