4

Hænger ud med...

Pige år

Hej Alle sammen

Jeg er en pige på 13, snart 14.. Jeg går i 7. klasse..

Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er underligt at jeg hænger ud med klassen under..? - Altså 6. klasse. Og så at jeg hænger ud med drengene..?

Er jeg den eneste pige, der elsker at gøre det drenge gør? Jeg føler mig tit ensom, når jeg er sammen med pigerne.. Men med drengene, har jeg det mega rart..
 

Er der andre der også har det sådan? Skal jeg snakke mere med min egne klasse? Hvad kan jeg gøre?

 

Tak for svar på forhånd..

Knus Den fortvivlede

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Du skal selvfølgelig snakke med dem du har det godt sammen med. Jeg er selv en pige på 15 år, halvdelen af mine venner går altså også i klassen under mig, dem har jeg altid været bedste venner med. Det er slet ikke unarturligt, altså det er jo kun lige et par måneder eller et år i mellem, når man bliver lidt ældre er der mange flere år imellem venner.

Indsendt af: jullemus, Pige 17 år

Du skal have lov til at være sammen med dem du vilm hiv s du kan lide at hænge ud med dem, så gør det, jeg er 17 og har venner på 15 år, så det er der ikke noget galt i, så længe du føler dig tilpas med at være sammen med dem, ser jeg ikke noget galt i det

Indsendt af: #1, Pige 15 år

Der er ikke noget galt med det. Jeg kender mange piger, der bedst kan lide at være sammen med drenge, og også nogle, der godt kan lide at være sammen med andre, der er et par år yngrere end dem selv, så bare rolig. Her skal du bare gøre, hvad du har det bedst med. Så, hvis det er at være sammen med de yngrere drenge, så skal du bare blive ved med det.
Hilsen #1.

Indsendt af: Anonymus, Pige 12 år

Hej pige. Jeg er en pige på 12 som også bare føler at den måde man er mest sig selv er
Når jeg er sammen med drenge så min pointe er bare at det er helt normalt. Jeg har også masser af venner fra klassen under mig knuz mig

Forelsket i den samme - hvad gør man?