8

Hader skole !!

Pige 13 år

Hej. :)
Jeg er en pige på snart 13 år, der går i 7. Klasse.

 

Jeg kan normalt godt lide skole, men efter vi gik til sommerferie ændrede det sig.. :( Jeg har altid gået på denne skole, og jeg har altid haft mange venner. :)

Men i 6 klasse startede der 2 piger (ikke samtidig). Den første pige der startede, hang sammen med en af mine andre veninder, og snakkede stort set aldrig med hende.

Senere hen startede den anden pige i klassen, og vi tre blev lige pludselig rigtigt gode veninder.

 

Men efter sommerferien har der været nogle små ændringer. De to piger kunne ikke lide nogen af de andre piger fa klassen, og det gjorde at jeg heller ikke kunne, fordi jeg så op til dem, og ville være som dem.

Engang sov vi sammen i starten af sommerferien. Men de spørger aldrig mig om vi skal være sammen.

Nogle gange løber de fra mig og går ind på toilettet i frikvartererne. Jeg lader bare som om jeg syntes det er sjovt og griner, men i virkeligheden bliver jeg faktisk lidt ked af det.

 

Tit holder de det også hemmeligt for mig når de skal være sammen. Jeg tror at det er fordi at de ikke rigtigt kan lide mig mere.

De er også "gift" inde på Facebook, og jeg er bare deres "hund".

Ikke fordi det før mig noget, for nu gider jeg dem snart ikke mere. De tager i biffen og på McDonalds sammen, og tager ud og shopper mindst en gang hver anden uge, og de spørger mig aldrig, aldrig mig om vi skal være sammen.

Kun én gang efter sommerferien er jeg blevet spurgt. Har en rigtig god veninde, og vi er rigtig tætte. Hun går på en skole der ligger meget langt væk.

Og efter som jeg er ved at blive træt af de to andre piger, og ikke har nogle "rigtige" venner i min klasse, vil jeg gerne flytte over til hendes skole. Men tror bare at det bliver for svært for mig, og skolen ligger over en one væk fra mig....

 

Jeg tør ikke rigtigt at spørge mine forældre om at jeg må flytte skole, de tror jo at jeg har det rigtigt godt med mine to veninder, og at jeg er tilfreds med min skole.. :/ og det er jeg altså ikke.

Jeg vil flytte skole til min rigtige veninde. Jeg er kommet til det punkt hvor jeg bliver nødt til at lade som om jeg er deres veninde, fordi ellers vil jeg bare være meget alene.

Og min klasselærer har det sådan med vores klasse, at alle skal være venner. Og er ved at være godt træt af alt det skole. :i

 

Tror nok at dette brev er for langt til at sende ind, men vil da give det et forsøg. :)

 

tak fordi du gad og læse.

Indsendt af: pige

Hej Pige
jeg er begyndt at prøve at hjælpe andre der har det lidt svært, det er på en måde en slags fritids job for mig .Og jeg ved hvor vigtige mine venner og min skole er for mig så jeg kan godt forstå sådan lidt hvordan du har det. Det kan godt være lidt uhyggeligt men søde?
det er du altså nød til at sige hvis til dine forældre. De elsker dig og jeg ved at de sikkert vil forstå dig og tage stilling til problemet?
KH. En pige på 12 år

Indsendt af: Anonym

Hej
Jeg syntes du skal spørger dine forældre om du må flytte skole og fortællle dem det hele , tror de vil forstå ellers så snak med din lære om det måske kan du flytte klasse bare istedet for skole?? kh mig på 15 .

Indsendt af: Anonymous

Jeg synes at du skal spørge din mor eller far til råds. Du kunne sige eller skrive til dine veninder hvordan du har det. Hvis det fortsætter kunne du prøve at tage initiativ og spørge nogle af de andre piger i klassen. Måske nogle du ikke plejer at snakke med. Held og lykke med det!

Indsendt af: Anonymous

Hej søde.
Jeg har været i næsten samme situation med mine veninder. Jeg snakkede med min lære/kontaktlære om det, og spurgte om hun ikke godt kunne lave grupper så jeg kunne snakke med flere i min klasse, og fortalte hende det hele så hun forstod det.
Med tiden begyndte jeg at snakke med flere forskellige piger i min klasse, og jeg fik det bedre.
med hvis det ikke hjælper så syntes jeg at du skulle spørge om du kunne flytte klasse og hvis det ikke fungerer, så snak med dine forældre om det, de vil altid være der for dig og hjælpe dig igennem alt.
Held og lykke.

Indsendt af: Anonymous

Hej
Har du overvejet om der måske var andre piger i din klasse eller måske parallelklasse som var værd at samle på. Måske skal du prøve at være lidt mere sammen med de andre.
Knus en pige på 13

Indsendt af: Anonymous

Hej
Jeg har selv haft det på lidt samme måde, og det var rigtgi svært for mig, jeg havde min bedste veninde, og der var ligsom en der kom og "stjal" hende, vi var selvfølgelig lidt en trekløver men de begynde at holde mig udenfor, hverdag når jeg kom hjem græd jeg, og jeg gad ligesom dig ikke gå i skole..
Men en dag da det blev for meget skrev jeg en besked til hende ( jeg synes det var for svært for mig at stå ansigt til ansigt, og det var lidt nemmere at skrive det)
Så mit råd er at du skal prøve og skrive til dem hvordan du har det, og du føler de holder dig udenfor, hvis de så ikke selv har bemærket det, kan det jo være det begynder at få dig med i det igen..
Du skal nok klare den, men ellers prøv og snak med nogen om det..
Held og lykke
Kh. pige på 14

Indsendt af: Anonymous

Hej
Jeg tror det ville være en god ide at du snakker med en voksen om det, hvis du ikke har nogen du stoller på, kan du jo chatte med en rådgiver her på Børntelfonen, hvor du jo er annonym.
Held og lykke

Indsendt af: Idaolivi

Kære du.
Jeg kender det godt det med at ens veninder løber fra en og holder deres aftaler hemmeligt. Det er ikke spor sjovt.
Men jeg ville sige at du skal lægge kortene på bordet og fortælle dine forældre hvordan du virkelig har det. Som sagt havde jeg det samme problem på min gamle skole men nu er jeg så flyttet til en ny god skole. Og de der 2 veninder skal du bare lade være. Det er mit råd til dig, håber du kan bruge det;)

Forelsket i den samme - hvad gør man?