8

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre

Pige 14 år

Hej

 

Jeg er en pige på 14 år. Min bedste veninde har en kæreste som hun er sammen med 24/7. Jeg kan ikke få noget veninde tid med hende alene.

Hver gang jeg skal sige noget der ikke kommer min venindes kæreste ved er han der hele tiden jeg har prøvet at snakke med ham om det og jeg sagde at jeg syntes det er meget træls at jeg ikke kan snakke med min bedsteveninde uden at han skal være der.

 

Jeg kan ikke rigtig snakke med nogen af de andre piger i klasen fordi de holder mig meget udenfor jeg har talt med klasse læreren om det og der er ligesom ikke sket noget

har faktisk også snakket med akt læreren på skolen hun siger heller ikke rigtig noget som jeg kan bruge.

 

Kommer aldrig med til de fester de andre i klassen holder og jeg syntes jeg gør en hel del for at komme mere ind i pigegrupperne i klasen.

 

Håber i har et råd
Fra en pige

Indsendt af: Anonym.person., Pige 12 år

Jeg syntes at du skal prøve at sende hende sms om i kan mødes privat bare jer to! Og hvis ikke så fortælle hende hvordan du har det med at du ikke er så meget sammen med hende!
Du kan også prøve ag starte til fx. En sport og så møde andre folk!<3
-anonym hjælper

Indsendt af: Hjælpsomme<3, Pige 13 år

Jeg syntes at du burde tage en snak med din bedsteveninde om dette. For hun har måske ikke lagt mærke til hvordan du egentlig har det, eller hvordan du føler det:)

Indsendt af: catsif, Pige 15 år

Hej 14 årige pige
Jeg synes helt klart du skal sige hvordan du har det til din bedste veninde. Fordi hvis i er bedste veninder er jeg sikker på at hun forstår dig. Men bare prøv at tal med de andre og måske spørger hvornår de kan kan være sammen. Men jeg er sikker på at din veninde holder lige så meget af hendes kæreste som hun gør af dig og på et eller andet tidspunkt slår de helt sikkert op, fordi de er så unge og det er meget sjældent at et ungt forhold fungere i lang tid. Så bare tal med hende og de andre piger. Fordi det er vigtigt ikke kun at have en veninde men flere.
<3<3<3<3<3

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Prøv at sige at du hvil snakke Med 4 øjne
Håber det virker:)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Jeg syntes du skal snakke med din ven og spørge om i kan mødes privat.

Hilsen mig selv

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

jeg har prøvet det før det kan godt være irriterende, men så spurgte jeg over privat sms om at vi ikke kunne ses idag bare os to så sagde hun ja selvfølelig du skal noki bare prøve at spørge hende :-)

Indsendt af: Slikmunden, Pige 14 år

Hej.
Jeg forstår dit problem udemærket da jeg nogle gange er lidt ude for det samme. Nogen gange skal ens venindes kæreste bare ikke blandes ind i ens snak.

Jeg syntes du skulle skrive til din veninde og spørge om i kunne mødes. Måske snakke med dine forældre?

Eller noget helt tredje kunne være at du sagde til hendes kæreste at i lige skulle snakke pige ting som ikke han skulle høre.

Held og lykke ;)

Indsendt af: Capri4life, Pige 13 år

Jeg havde det på præcis samme måde som dig, for et stykke tid siden. Det der hjalp var mig var ved at skrive en besked til hende om hun ikke nok ville være sammen med mig en dag bare mig og hende, jeg foreslog en tøsetur i biffen og på cafe. Da vi sad på cafeen kom jeg ind på emnet og hun forstod mig godt. For hvis hun er din bedste veninde som du siger hun er så skal hun også kunne forstå dig det er jo en af grundende til at hun er din bedste veninde. Så prøv at invitere hende i biffen og på cafe og så bare kald det en tøse weekend. Og så godt du nu kan at fortælle hende hvordan du faktisk har det, er 100 på at hun vil kunne forstå dig
Du skal selvfølgelig ikke til at sige at hun slet ikke skal være sammen med hendes kæreste men om hun måske bare kunne være lidt mere sammen med dig hvis du forstår hvad jeg mener <3

Det med at du har det svært i pige gruppen har jeg faktisk også oplevet. Du skal bare blive ved med at prøve men du må IKKE ændre dig, bare for at være sammen med dem for så er de ikke det vær. Bare vær dig selv og så ender de på en eller anden måde med at holde af dig. Lav en gruppe på Messenger og spørg om de vil med til byen eller se en film. Det er hvert fald en start og så skal det hele nok komme af sig selv. <3

Forelsket i den samme - hvad gør man?