16

Helt vildt forelsket. Hvad gør jeg?

Pige 17 år

Hej

 

Hvad gør man hvis man er en pige

der er helt vildt forelsket i en anden pige, der ikke er til piger.

 

Jeg ved heller ikke om jeg er til piger

men jeg er bare helt vildt forelsket i hende her og det gør helt ondt nogle gange.
Hun ved ikke at jeg er forelsket i hende.

 

Ved ikke om jeg burde sige det

Hvad skal jeg gøre?????

Indsendt af: Anonymous, 10 år

Jeg syntes du skal sigde det til hende

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Prøv at finde ud af om det er fordi det er en rigtig god veninde eller om det er rigtigt. HUSK du skal ikke være dårligt tilpas fordi du er forelsket i pigen.
Vh to piger

Indsendt af: Elizabeth, Pige 10 år

Hej jeg synes du burde prøve at blive venner med hende og lærer hendes personlighed ordenligt at kende og så må du se om det kan gå som venner og måske bagefter finde ud af om hun kan lide dig mvh en anden pige

Indsendt af: Kfbffb, Pige 8 år

Spørg hende om i skal være kærester

Indsendt af: Krogh, Dreng 13 år

Det er helt normalt og være til det samme køn
Og det er der mange der er
Så du er ik den eneste.

Indsendt af: And12569, Dreng 17 år

Du skal sige det

Indsendt af: SAS, Pige 10 år

Hej, jeg syntes du skal snakke med en god ven om det eller din mor og far (Hvis du tør, det er jo nogle gange svært at snakke med mor og far om kærester) Jeg syntes det er er helt ok at være andreleds. Håber du kan bruge min eller andres råd. MVH En pige der støtter dig.

Indsendt af: don'tworry, Pige 15 år

Altså fordi vi lever i dette århundrede så er det næsten blevet normalt at være homoseksuel. Så du skal 100% sige det! Held og lykke

Indsendt af: Frejalol, Pige 12 år

Hejsa, jeg syntes at du skal tage mod til dig, og fortælle hende det. Hvis det kan få det til at få det bedre. Ellers syntes jeg at du skal prøve at snakke med en person som måske har prøvet noget lignende.
Held og lykke

Indsendt af: Cute dog, Pige 11 år

Jeg syndes du skal sige det til en ven du stoller på, jeg er selv til både drenge og piger det driller nogle gange men jeg sagde det til en ven som også er lidt både og. Og snak til hende og se hvad der sker.

Det er mit bedste råd.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hey
Det er helt okay at du er forelsket i en anden pige det er helt normalt.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Det er helt okay det er normalt

Indsendt af: Piil, Pige 15 år

jeg kender godt den følgelse selv jeg var engang selv forelsket i en pige og jeg sagde til hende men hun havde dsv ikke de samme følser som mig og det blev aldrig til noget med det er måske en gode ide at sige det til hende for du ved jo aldrig om hun er til piger og vis hun er så er det jo fantatisk <3

Indsendt af: Ponypigen , Pige 12 år

Hej.
Jeg syntes at du skal prøve at være lidt mere sammen med drenge og se om det bare føles som venne måden med det køn. Og så kan du prøve i en lille periode at være mere sammen med piger og mærke hvordan det føles. Og så skal du bare mærke efter og se hvad der føles bedst.

Håber at du forstår mig. : )

Indsendt af: Beckyyy, Pige 13 år

Altså jeg har været vild med to af mine tætte veninder, og de ved det begge to. Intet har ændret sig. Men jeg vidste også at de ikke var til piger og blev lidt trist hver gang jeg kom i tanke om Det, det gør ondt. Men jeg tænkte så også hver dag at de ikke var til piger og at det var nogle følelser der ikke vil føre til noget. Jeg er stadig småvild med den ene, men ikke helt så meget fordi jeg kender mine muligheder, som er intet.

Indsendt af: Anonymous, 13 år

Synes du skal sige noget flirtende eller sødt til hende, og se hendes reaktion. Du kan jo også altid pranke hende med at du er forelsket i hende, og se hendes reaktion der. Men synes ikke du skal sige det til andre end hende, ellers snak med en voksen om det.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?