9

hemmeligt forelsket i den samme

Pige 13 år

hey brev kasse

 

få ca 4 måneder siden bliv jeg meget vild med en fyr men for ca 2 uger siden fandt jeg ud af at to af mine vininder også var vild med ham

jeg har ikke fortalt dem at jeg også kan li ham men de snakker hele tiden om ham og om at han kigger på dem

 

jeg har ikke så meget lyst til at sige at jeg kan lide ham

prøve hele tiden at glemme ham men hvær gang jeg ser ham smelter jeg

 

hvad skal jeg gøre

 

ps har aldrig været så forelsket før

Indsendt af: Julesokken, 13 år

(Har ikke prøvet at være forelsket)
Jeg har hørt at det kan være svært når man er forelsket, men jeg tror på at din sitoetion er mere svær, der kan nemlig være men masse jalousi, mellem jer veninder, derfor syndtes jeg det er godt du ikke har sagt noget, men og derfor vil jeg råde dig til at vente til at forelskelsen går.Væk for efter hvad jeg har hørt så varer forelskelser ikke evigt, så vær tåndmodi, det ville være bedst for jer alle så i ikke kommer op i et højerer skænderi

Indsendt af: Proplemløseren, Pige 13 år

Kære Pige.
Forelskelse er helt normalt, men hvis dine veninde også kan li ham. Er det skidt. Jeg ved det er mega svært, men fortaæl HAM at du kan li ham. På den måde kan du komme videre eller finde ud af om han kan li dig. Det er svært, men det er måske bedre

Indsendt af: Helena , Pige 9 år

Du skal bara sige det til dine venner

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej
Puha, det lyder ikke så godt. Jeg ved ikke hvor tæt du er med dine veninder, men mon ikke det er den bedste ide, at fortælle dem det? Du behøver ikke fortælle, hvor meget du faktisk kan lide ham, men bare at du også synes at han er sød osv. Så er de også klar over det, og så vil de måske tænke mere over hvad de siger?

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej
Det der med at være forelsket er ikke det nemmeste. Det er helt normalt. Det er selvfølgelig træls at der er 2 andre der også kan lide ham. Jeg ville sige at det er op til dig selv om du ville sige det til dine veninder. Og hvis de er dine rigtige veninder burde de acceptere det du vælger at gøre. Jeg ville sige at du burde tale lidt med drengen. Lærer ham at kende. Og når du så virkelig kender ham kan du se om du stadig kan lide ham. Og hvis du stadig kan, så bare fortæl ham det. Og hvem ved måske kan han også lide dig.

Indsendt af: NuggetLover, Pige 19 år

Jeg har været forelsket så mange gange.
Hvis du er gode venner med de her 2 andre piger, så synes jeg at du skal være åben omkring det at du også er vild med ham her fyren. Fortæl dem at du også kan lide ham.
Hvis dette ikke er helt så trygt for dig at gøre, så synes jeg at du måske bare skal sige det til ham. Og jeg ved godt at dette er ekstremt svært. Det er ligesom et plaster der skal af.... 1.2.3 Også siger man det bare ligeud.

Håber det hjalp en lille smule :)

Indsendt af: Håber jeg kan h..., Pige 15 år

hey. jeg ved ikke om dine problemer er blivet ordnet. men ik sig det til dem. der bliver pigefnidder og meget mere. du skal bare være dig selv og lære ham du godt kan lid at kende. Jeg syntes at du skal være dig selv. og så hvis han kan lide dig så glem de andre. fordi de kan ødelægge det for dig.

Indsendt af: Mh260605, Pige 15 år

Du skal ikke sige det til dine venner hvis de finder ud af det så kan i blive sur på hinanden gå hen til drengen og sig det du føler lydt til dit hjerte

Indsendt af: Mina, Pige 14 år

Halløj, hvis du ikke har lyst til at sige det til dine veninder så lad være. Du kunne prøve at snakke lidt med ham og finde ud af om han kan lide dig. Eller kan du sige det til dine veninder du kan lide ham. De kan kun acceptere det for de bestemmer jo ikke over han ;)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?