4

Hjælp!!!

år

Hej jeg er en pige på 13,

 

jeg har haft en fortid hvor jeg har været meget irriterende fordi jeg ville have opmærksomhed, men det er 4 år siden, jeg er meget upopulær og det vil jeg gerne gøre noget ved men hver gang jeg prøver at snakke med de andre skubber de mig bare væk .

jeg sidder altid alene hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Malou-kat1234

Hej
Jeg syntes at du skal sige til dem hvis du har mod på det så sig " nu er det nok jeg vil også snakke med " jeg har det sammen problem med at være luft og ikke have nogle at snakke med, det har hjulpet mig men man kan ikke blive populær men hvis du bare siger det så skal du nok snakke med dig det lover jeg ?

Indsendt af: aragnamus

find nogen venner du stoler og har det sjovt med nogen gange er det best at have et par venner det er bedre end ha en hilsen andreas

Indsendt af: Vortex

Hej pige på 13,

Jeg synes at du skal finde en dreng eller en pige der ser sød ud, og begynde i det lave snak.

<3 Vortex

Indsendt af: Lillelund

Hej du
Kunne det være noget at aftale med din lærer, at du får lov til at stå i klassen og fortælle om, hvordan du har det? Du kunne starte med at sige, at du fortryder hvordan du var dengang, at du har ændret dig til det bedre og at de burde give dig en chance. Hvis du ikke har mod på det, kan du eventuelt få din lærer, en forældre eller en anden voksen til at gøre det for dig. Håber det bedste.

Knus

Forelsket i den samme - hvad gør man?